26 / 04 / 2024

Endeksa Dijital Sohbetler serisi

Endeksa Dijital Sohbetler serisi

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Endeksa Dijital Sohbetler serisi başlıyor!

Pandemide vakalar ve yasaklar her geçen gün artarken, Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom Dijital Sohbetler serisini başlatıyor.

iLab Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı!

Türkiye pazarında büyüme gösteren dijital girişimlere erken aşama yatırımlarda bulunan bir internet şirketleri grubu olan iLab tarafından, Endeksa’nın çoğunluk hissesinin satın alındığı öğrenildi. iLab Grubu Strateji - İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk yeni yatırımlarını değerlendirdi...

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

Dijital paralara akın!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ulusoy, bugünkü köşesinde dijital paralara olan talebi kaleme aldı.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Endeksa Dijital Sohbetler serisi Haberi

Endeksa Dijital Sohbetler serisi

06 Şubat tarihinde saat 15:00’te gerçekleştirilecek dijital sohbette Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş oluyor.

Gökhan Taş, Ticari Gayrimenkul üzerinde çalışan ve konusunda en başarılı sonuçlara ulaşan uluslararası bir markanın franchise ofisi ile mega kent İstanbul’da 6 sene boyunca broker olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe birçok satışa ve kiralamaya aracılık etti, 32 kişilik bir ekip kurarak Türkiye'nin en başarılı ekiplerinden birine liderlik etti. Gökhan Taş, 6 senede 2 kez Dünya, 4 kez Türkiye Ciro Şampiyonu oldu. 2013 Nisan ayı itibariyle Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Master Franchise haklarını alan Taş, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanlığı görevini yürütüyor.

06 Şubat Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak olan Dijital Sohbetler’in beşincisinde gayrimenkul...