28 / 03 / 2024

Enerji Etkin seminerleri

Enerji Etkin seminerleri

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK destek verdi.

Kentsel dönüşümle kuraklığın önüne geçebiliriz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla akıllı ve çevreci bir şehir kurulabilecek. Dijitalleşen çağla birlikte evler de akıllanıyor. Kuraklığın kapımızı çalmaya başladığı bir dönemde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları enerji etkin bir biçimde değerlendirilebilecek.

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Konutların küresel elektrik tüketimindeki payı yüzde 50’yi geçti!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından düzenlenen Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri” ele alındı. 

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sertifika programı düzenliyor!

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Yapı biyolojisi nedir?

Yapı biyolojisi; yapı malzemelerinin toksik değerleri, gaz salımı, nem tutma kapasiteleri, iklimlendirmenin hava kalitesine etkisi, radyoaktivite, yapıların enerji etkin, bütüncül tasarımı gibi yapısal çevrenin iyileştirilmesi için birçok başlığı içeriyor

Sağlıklı kentler için yapı biyolojisi gerekli mi?

Yapı biyolojisi; yapı malzemelerinin toksik değerleri, gaz salımı, nem tutma kapasiteleri, iklimlendirmenin hava kalitesine etkisi, radyoaktivite, yapıların enerji etkin, bütüncül tasarımı gibi yapısal çevrenin iyileştirilmesi için birçok başlığı içeriyor

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması düzenleniyor!

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin çalışmaları devam ediyor.

Enerji Verimli Gezici Ev Silivri'de!

Enerji ve suyun etkin kullanılması konusunda örnek uygulamaları aktararak, toplumu bilinçlendirme çalışmaları yapan ÇEKUD-Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği gezici tırı, Silivri Belediyesi işbirliğiyle hafta sonu Silivri’deydi.

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması başlıyor!

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla tüm Türkiye ’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği ’nin çalışmaları devam ediyor.

Enerji Verimliliği Derneği Adana’da şube açtı!

Enerji Verimliliği Derneği’nin Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak, bilimsel ve teknik araştırmalar yaptırmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları ve vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için14.Şubesi Adana’da a

Enerji Verimliliği Derneği'nin 14'üncü şubesi Adana'da açılıyor!

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları, vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin 14. Şubesi Adana’da açıl

Enerji Etkin seminerleri Haberi

Enerji Etkin seminerleri

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın destek verdiği Kapadokya Lodge otelde düzenlenen seminere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Daire Başkanı Alı Özkır, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek ve Türkiye ve Almanya'daki üniversitelerde bulunan bilim adamları katıldı. 


Muşkara...