29 / 03 / 2024

Enerji Verimli Gezici Ev nedir

Enerji Verimli Gezici Ev nedir

Enerji ve suyun etkin kullanılması konusunda örnek uygulamaları aktararak, toplumu bilinçlendirme çalışmaları yapan ÇEKUD-Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği gezici tırı, Silivri Belediyesi işbirliğiyle hafta sonu Silivri’deydi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit' devasa zam geldi! İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 207 bin TL'ye varan zam yapıldı. Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit modeline 135 bin TL'lik zam! İşte 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 135 bin TL'ye varan zam yapıldı. Ayrıca, 2023 model yılı için düşük faizli kredi fırsatı da sunuluyor.

Ev alacaklara yeni müjde! İklime duyarlı, enerji verimli konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yaptığımız her konutu, enerji verimli, iklime duyarlı ve yüzde yüz sıfır atık hassasiyetiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Kentsel dönüşüm enerji verimli binalar hayata geçirmek için büyük fırsat!

Enerji tüketiminin her geçen gün arttığı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, enerjide  dışa bağımlılığı azaltmak için kalıcı çözümlere odaklanılması ve  yalıtım seferberliği başlatılması gerektiğini söyledi.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Konutlarda enerji tasarrufu için nelere dikkat edilmeli?

Konutlarda tüketilen enerji, sanayideki tüketimi solladı. VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, Türkiye'deki 20 milyon hanenin yüzde 80'inden fazlasının enerjiyi verimli kullanamadığını vurguladı.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Binalar enerji verimli ve çevre dostu inşa edilmeli!

Avrupa Komisyonu’nun Yeşil Mutabakat kapsamında uygulanacak düzenlemelere ve emisyon hedeflerine ilişkin konuşan İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda yalıtımla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Enerji Verimli Gezici Ev nedir Haberi

Enerji Verimli Gezici Ev nedir


Enerji ve suyun etkin kullanılması konusunda örnek uygulamaları aktararak, toplumu bilinçlendirme çalışmaları yapan ÇEKUD-Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği gezici tırı, Silivri Belediyesi işbirliğiyle hafta sonu Silivri’deydi.

Silivri Belediyesi, ÇEKUD-Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği işbirliğiyle Enerji Verimli Gezici Evi Silivri’ye getirdi. 7-8 Mart tarihlerinde Silivri Atatürk Meydanı’nda kalan gezici tır, özellikle konutlarda enerji ve suyun etkin kullanılması ile atık yönetimini sağlayacak örnek uygulamaları demolar eşliğinde katılımcılara anlattı. Enerji tasarrufu hakkında halkın bilinçlendirilmesi, ülkemizdeki enerji tüketimlerinin ve maliyetlerinin azaltılması, su tasarrufu yapılarak kuraklık tehditlerinin önüne geçilmesi, atık su geri kazanım yöntemleri ve faydaları hakkında halkın bilgilendirilmesi gibi pek çok amacı hedefleyen gezici tırı ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sunumları ilgiyle izleyerek verilen bilgiler için teşekkür etti.



Silivri...