25 / 04 / 2024

Enez Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı ne zaman

Enez Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı ne zaman

Edirne ili, Enez ilçesi, Yazır Mahallesi tarafında yapılacak olan Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da Yazır Mahallesi Kahvehanesi yapılacak.

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bildik tarafından kuruldu.

10 soruda TOKİ Edirne Enez bütün detayları!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Enez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Enez 2022 sosyal konut projesi...

İş arayanlar dikkat! Enez SYDV'ye personel alımı yapılacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Edirne Enez SYDV'ye geçici olarak 2 aşçı alınacağı bildirildi. Son başvuru tarihinin 11 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Edirne'nin Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti mecliste!

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enez Fatih Camisi yıl sonunda açılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonuna 2016 yılında başlanan Enez Fatih Camisi yıl sonunda hizmete açılacak.

Edirne Ayasofya Camii’nde restorasyon tamamlandı!

Edirne'nin Enez ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye çevrilen, 1965’te yaşanan depremden sonra hasar alıp kullanıma kapanan Ayasofya Camii, 55 sene sonra tekrar açılacak. Camii, müze olarak da gezilebilecek…

Tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han'ın yadigarı olan "Enez Ayasofyası" olarakta bilinen tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak.

Dardanel'den fabrika arazilerin geri alımı açıklaması!

Dardanel Önentaş, Çanakkale ve Edirne Enez'deki fabrika bina ve arazilerinin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarımızın kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verdi.

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 210 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ergü, Yalçın Kına ve Ramazan Görgülü ortaklığında kuruldu. 

Enez Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı ne zaman Haberi

Enez Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı ne zaman

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN DUYURU



AMCOL Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Edirne ili, Enez ilçesi, Yazır Mahallesi civarında ''201200461 Ruhsat NO'lu Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı" projesinin işletilmesi planlanmaktadır.  Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.





Toplantı Yeri: Yazır Mahallesi Kahvehanesi

Toplantı Yerinin Adresi : Edirne ili, Enez ilçesi, Yazır Mahallesi

Toplantı Tarihi: 12.07.2016

Toplantı Saati:...