25 / 04 / 2024

engin keçeli açıklamaları

engin keçeli açıklamaları

İnşaatta 25 senelik tecrübeye sahip olan Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, durgun seyreden konut piyasasının Nisan 2019'dan sonra uçuşa geçeceğini söyleyerek, "Çünkü faizdeki paralar gayrimenkule geri dönecek." dedi.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kentsel dönüşümde bir ilk olacak yasa gündemde! Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı...

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde hazırlanan yeni yasa teklifiyle ilgili açıklamalar yaparak, ''Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı'' dedi.

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

engin keçeli açıklamaları Haberi

engin keçeli açıklamaları

İnşaatta 25 senelik tecrübeye sahip olan Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, sektöre dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Posta gazetesinden Şebnem Ber'in haberine göre, durgun seyreden konut piyasasındaki esas sıkıntının yükselen konut kredisi faizleri olmadığını belirten Engin Keçeli, “İnşaatçılar olarak konut faizini biz dengeleriz. Problem yok. Asıl sorun, mevduat faizinin yüksekliği. İnsanlar bankadan yüzde 30 faiz aldıkları için konut almayı erteledi. Şu an konut satarken mevduat faizini yenemiyoruz, bu düşmeli” diye konuştu.

GAYRİMENKUL KAYBETTİRMEZ

Diğer bir yandan mevduattaki dönüşün yeniden gayrimenkule olacağını söyleyen Engin Keçeli, “İddia ediyorum, Nisan 2019’dan sonra konut satışları patlayacak. Çünkü mevduattaki dönüş gayrimenkule olacak. Yüzde 30’lara çıkan faizler, yüzde 10’lara düştüğü zaman insanlar paralarını alıp yeniden konuta gelecek. Türkiye’de gayrimenkul hiçbir zaman kaybettirmez” dedi.

FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Keçeli’ye göre, şu...