26 / 04 / 2024

Envarev daire tipleri

Envarev daire tipleri

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Envarev Samandıra 'da 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Envarev daire fiyatları!

Sancaktepe Envarev daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 213 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor.

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri!

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulununan projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi.

Envarev Evleri ne zaman teslim?

Envarev'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 300 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Envarev Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sancaktepe Envarev satılık!

Sancaktepe Envarev satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Rings AVM 1 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Envarev fiyat!

Envarev Sancaktepe projesi 213 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler'de birçok ödeme seçeneği sunuluyor. Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler bulunuyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri!

Hep İstanbul Tekfen projesi toplamda 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri ve büyüklüklerine göre satış fiyatlarında değişiklik gösteriyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri!

İlk etap satışlarının tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri ve alanlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Sultan's Residence satılık daire tipleri!

Sultan's Residence satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Envarev daire tipleri Haberi

Envarev daire tipleri

"Berda İnşaat Envarev nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 213 daire ve ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı.


Dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 161 metrekare arasında değişen Envarev Rezidans'ta teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Envarev Evleri'nin sosyal yaşam alanları içerisinde; yürüyüş parkuru, hamam, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol-voleybol sahası, otopark, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness salonu mevcut.


Berda İnşaat tarafından hayata geçirilen Envarev'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede konutların metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlıyor.


Berda İnşaat Envarev nerede?

Envarev Konutları İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. Proje 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Berda İnşaat Envarev nerede?

Ulaşım:...