18 / 04 / 2024

Envarev fiyatları

Envarev fiyatları

Dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiklik gösteren Envarev Konutları Berda İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 213 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Envarev teslim tarihi ne zaman?

Envarev fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları!

Envarev Rezidans Berda inşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Samandıra'da hayata geçiriliyor. Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları dairelerin metrekaresine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projenin teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtildi.

Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Envarev Samandıra 'da 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

Envarev Samandıra fiyat listesi!

Envarev Residance'de dairelerin fiyatları, evlerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. Envarev Samandıra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Sancaktepe Envarev daire fiyatları!

Sancaktepe Envarev daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 213 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor.

Berda İnşaat Envarev nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Taner Yıldız: Doğalgaz fiyatları yıl sonunda belirlenecek

Taner Yıldız, "Yıl sonunda doğalgazdaki hesaplamalar yapılacak ve ortalama fiyatlar belli olacak” dedi

Petrol fiyatlarının yükselmesi doğalgaz zammını tetikleyecek

Petrol fiyatlarının yükselmesi başta elektrik üretimi olmak üzere konut ve sanayide kullanılan doğalgazda zamları tetikleyecek

ABD'de konut fiyatları artış gösterdi!

ABD'de ağustos ayında konut fiyatları birçok önemli şehirde artış gösterdi

Konutta satış yükseliyor fiyatlar yerinde sayıyor!

Gayrimenkulde talep canlanmasına karşın krizde tamamlanan ve satış için bekleyen binlerce konut nedeniyle fiyatlar artmıyor

Emlak fiyatları artacak mı?

HaberTürk Gazetesi'nden Yiğit Bulut, bugünkü köşesinde "Emlak fiyatları 'artacak' ama bu hatalara dikkat" başlıklı yazı yazdı

Hırvatistan'da emlak fiyatları düşmeye devam ediyor

Hırvatistan'da emlak piyasasında fiyatlar son dört aydan bu yana düşüşünü sürdürüyor

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Envarev fiyatları Haberi

Envarev fiyatları

Envarev teslim tarihi bilgisinden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan proje 11 bin 300 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Envarev Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Berda İnşaat imzası taşıyor.


Sancaktepe Envarev'in ortak kullanım alanları; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, basketbol-voleybol sahası, otopark, yürüyüş parkuru, hamam, çocuk oyun parkı, süs havuzundan oluşuyor.


Konutların metrekare birim fiyatının 2 bin 500 TL'den başladığı Envarev Sancaktepe Rezidans'ta 213 adet daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


Envarev teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projede konutların büyüklükleri minimum 80 metrekare, maksimum ise 161 metrekareden meydana geliyor.


Envarev Samandıra ulaşım: Osmangazi Mah. Hilal Cad....