29 / 03 / 2024

Enver Yılmaz istifa

Enver Yılmaz istifa

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Enver Yılmaz: Ünyeport bölgenin lideri olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Enver Yılmaz'dan deniz dolgu çalışmaları açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu sahil şeridinde yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı için başlatılan deniz dolgu çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enver Yılmaz, Ordu projelerini anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bazı yeni kararlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendirdi.

Enver Yılmaz Karşıyaka Bulvarı inşaatını inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karşıyaka Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, Başkan Yılmaz'a Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Enver Yılmaz: Ordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Ordu'nun kısa süre içerisinde cazibe merkezi olacağını söyledi

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu kentsel dönüşüme hazır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı kentsel dönüşüm için Ankara'ya gidiyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı Kentsel Dönüşüm için Ankara’ya gidiyor.

Enver Yılmaz istifa Haberi

Enver Yılmaz istifa

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Söylenecek o kadar söz var ki hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum, küllensin diye. 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizler de helal ediniz. Allah'a emanet olunuz." ifadelerini kullandı. 

Enver Yılmaz kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!