29 / 03 / 2024

Era franchise

Era franchise

KONUT sektörü için 2015 yılını hareketli geçeceğini söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye'de markalı konut projelerinin sayısının gün geçtikçe arttığını hatırlattı..

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları Semineri düzenlendi!

“Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Türkiye Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulan seminer gerçekleşti.

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

ERA Türkiye, Anneler Günü’nü TEMA’ya bağış yaparak kutluyor!

Türkiye’ye geldiği günden itibaren paydaşlarına verdiği değerle ön plana çıkan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Anneler Günü’ için tüm franchise’ları adına TEMA’ya bağışta bulunacak.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

Era franchise Haberi

Era franchise

KONUT sektörü için 2015 yılını hareketli geçeceğini söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye'de markalı konut projelerinin sayısının gün geçtikçe arttığını hatırlattı. Baygan "Gayrimenkul, yabancıya konut satışıyla cari açığa, yarattığı istihdamla issizliğin çözümüne katkıda bulunuyor. Biz de dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketinin önemli bir parçası olarak, Türkiye'de, nitelikli ve bilgili danışmanlık felsefemizle bu sektöre katkı yapmayı sürdüreceğiz. Gelecek yıl franchise ofis ağımızı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz. 2015 yılı, konut sektöründe profesyonellerin ve bilgi sahibi olanların yılı olacak"...