25 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkulün izmide kaç ofisi var

ERA Gayrimenkulün izmide kaç ofisi var

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul, Endeksa’yı seçti!

Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye,şirket satın alarak büyüyecek!

Türkiye’nin en genç gayrimenkul firmalarından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine şirket satın alarak devam devan edecek.

ERA Gayrimenkul ve KUYAŞ'tan satış anlaşması!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Kuyaş Gayrimenkul satış anlaşması imzaladı. Kuyaş’ın portföyündeki gayrimenkulleri ERA da satabilecek.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

ERA Gayrimenkulün izmide kaç ofisi var Haberi

ERA Gayrimenkulün izmide kaç ofisi var

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne’lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir’in dördüncü ERA ofisi olma özelliği taşıyor. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor.


ERA Ses, İzmir-Karşıyaka’nın gelişen bölgesi Yeni Girne’de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne’nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal’ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler.

Yatırımlar aralıksız...