20 / 04 / 2024

ERA Ses Ofisi izmir

ERA Ses Ofisi izmir

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Manavgat’ta gayrimenkul yatırımı yüzde 300 kazandırıyor!

Antalya Bölgesi, gayrimenkul yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. ERA Manavgat Ofisi verilerine göre; bölgede gayrimenkule yapılan yatırımlar lokasyona göre yüzde 25 ile yüzde 300 arası değer kazandırıyor.

Era Gayrimenkul 2016 sonuna kadar Türkiye'de 23 şube açacak!

1971 yılında Amerika'da kurulan, bugün ise 3 bini aşkın ofisi ve 38 binden fazla broker ve gayrimenkul danışmanı ile faaliyet gösteren Era Gayrimenkul, Türkiye'de 2016 sonuna kadar 23 franchise daha vermeyi hedefliyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

Türkiye’deki büyüme stratejisini aralıksız sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, ofislerine bir yenisini daha ekledi. Gebze Enbir ofisi, Adapazarı ve Gebze bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.

ERA Türkiye’ye ERA Avrupa’dan özel ödül geldi!

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

ERA KAYA en çok işlem yapan ofis oldu!

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

ERA parlayan yıldızlarını ödüllendirdi!

ERA Türkiye parlayan yıldızlarını ödüllendirdi. ERA Türkiye’nin sektöründe fark yaratan en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek ERA Avrupa Konvansiyonu ve de ödül törenine gidiyor.

ERA Türkiye ofislerine bir yenisi daha Gebze'de ekledi!

ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. 32'inci ofisini açan ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Enbir, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde faaliyet gösterecek.

ERA Ses Ofisi izmir Haberi

ERA Ses Ofisi izmir

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne’lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir’in dördüncü ERA ofisi olma özelliği taşıyor. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor.


ERA Ses, İzmir-Karşıyaka’nın gelişen bölgesi Yeni Girne’de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne’nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal’ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler.

Yatırımlar aralıksız...