25 / 04 / 2024

ERA Türkiye nedir

ERA Türkiye nedir

ERA Türkiye gayrimenkul bünyesinde çalışmak üzere girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek, en az lise mezunu, sorumluluk sahibi ve performansa bağlı kazanç sistemine inanan çalışma arkadaşlarını arıyor.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Türkiye kart geliyor! 81 ilde kullanılacak! Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm ulaşım hizmetlerinden ve finansal sistemden faydalanma imkânı sunan Türkiye Kart ile ilgili bilgi verdi. Peki Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

BMW'nin M modelleri ve Türkiye'de olmayan canavarı XMîn özellikleri nedir? İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Henüz Türkiye'de satışta olmayan BMW'nin XM modeli için aracın özellikleri merak ediliyor. BMW'nin M serisinin 2023 fiyat listesini bu haberde okuyacaksınız. Peki BMW M serisinin 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye, BRICS’e üye olmaya hazırlanıyor! BRICS nedir? BRICS üyesi ülkeler hangileridir?

BRICS Uluslararası Forumu Başkanı Purnima Anand; Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye’nin BRICS’e üye olmaya hazırlandığını öne sürdü. Güney Afrika’da düzenlenen zirvede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin BRICS’e üyelik konusunda istekli olduğunu ifade etmişti. Peki BRICS nedir? BRICS ü

Kia EV6 Türkiye'de satışa sunuldu mu? Kia EV6 kaç TL? Kia EV6 özellikleri nedir?

Kia EV6 hakkında sorular sorulmaya başladı. Kia EV6'nın Türkiye'de satışa çıkıp çıkmadığı ve kaç TL olduğu için araştırılıyor. İşte elektrikli model Kia EV6 hakkında merak edilenler!

Kaşıkçı Elması Türkiye'nin hangi müzesinde sergileniyor! Çalındı iddiası nereden çıkarıldı çöp kutusunda mı bulundu?

Kaşıkçı elması'nın çalındığı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Milyonlarca insan filmlere bile konu olan Kaşıkçı elmasıyla ilgili bilgileri merak ediyor. Kaşıkçı elması nedir, çalındı iddiası nereden çıkarıldı, çöp kutusunda mı bulundu? İşte detaylar...

2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye'de sevilen hafif ticari araçlar arasında olan Renault Trafic'in yeni modeli Türkiye'de satışa çıktı. Peki 2022 Renault Trafic nedir? 2022 Renault Trafic özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

ERA Türkiye nedir Haberi

ERA Türkiye nedir


ERA Türkiye; bünyesinde çalışmak üzere girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek,mesai değil,sorumluluk bilinciyle çalışacak gayrimenkul danışmanları arıyor.



Aranan Nitelikler: 

En az lise mezunu,

Girişimci ruhlu,

motivasyonu yüksek,

Performansa bağlı kazanç sistemine inanan,

Mesai değil sorumluluk bilinciyle çalşacak.



ERA Türkiye bünyesinde yer almak istiyorsanız detaylı özgeçmişlerinizi [email protected] adresine göndermelisiniz.


ERA Türkiye iletişim

Bağdat Caddesi No:240/A Kadıköy/İstanbul

Tel: 0216 407 13 72

Faks:0216 407 14 14 

Öznur...