25 / 04 / 2024

erciyeste konaklama

erciyeste konaklama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis için açılış töreni düzenlenecek. Tören 9 Şubat Pazar günü Tekir Kapı'da düzenlenecek ve saat 11.00'de başlayacak...

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kurtköy Konaklama Tesisi Şubesi açıldı!

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kurtköy Konaklama Tesisi Şubesi bugün Pendik'te 3 milyon 550 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tamdoğan tarafından kuruldu.

Evsizlere Konaklama Projesi başlatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı traafından koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler dahilinde "Evsizlere Konaklama Projesi" başlatıldı.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

İnfomap Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

İnfomap Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Amaç Gürsoy tarafından kuruldu. 

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Mushtaq Ahmed, Kenan Özkan, Safdar Iqbal ve Şahin Cihangir Akgül ortaklığında kuruldu. 

Çevreye duyarlı konaklama tesisi sayısı TBMM'de!

Çevreye duyarlı konaklama tesisi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Tavacı tarafından kuruldu.

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Aktepe ve Cemil Berke Aktepe ortaklığıyla kuruldu. 

erciyeste konaklama Haberi

erciyeste konaklama


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis için açılış töreni düzenlenecek.


9 Şubat Pazar günü Tekir Kapı'da düzenlenecek ve saat 11.00'de başlayacak olan tören programında protokol konuşmalarının yanısıra TRT Sanatçısı Ahmet Tekkuş ile Rock grubu Koray Haklı ve Orkestrası'nın konseri yer alacak. Çocuklar için şişme oyun gruplarının kurulacağı açılış töreninde ayrıca vatandaşlara sucuk-ekmek ikramında bulunulacak.


Düzenlenecek olan törende 3. etap çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan 3.000 kişi/saat kapasiteli gondol, FIS standartlarında 12 adet kayak pisti, 1.000 araçlık otopark ile konaklama tesisleri yolları hizmete sunulacak.


Öte yandan törene katılacak olan vatandaşlar için her semtten otobüs seferleri düzenlenecek. Pazar günü saat 09.00'da semtlerden hareket edecek otobüslerin yanısıra Cumhuriyet Meydanı'ndan da saat 10.00'da tören alanına araç...