20 / 04 / 2024

erdoğan toprak 2021 bütçe açıklaması

erdoğan toprak 2021 bütçe açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" diye konuştu. 

2022 buğday taban fiyatı kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! 6 Haziran 2022 buğday fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2022 buğday taban fiyatını açıkladı ve milyonlarca çiftçi beklediği haberi aldı. Peki 2022 buğday taban fiyatı kaç lira oldu? 6 Haziran 2022 buğday ve arpa TMO, Edirne Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası fiyat listesi...

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

Erdoğan Toprak: Kripto para vurgunları ekonomik depremin habercisi!

Thodex’in sahibinin 2 milyar dolarlık vurgununun ardından kripto para piyasalarındaki son durum tartışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, konuya ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Erdoğan Toprak'tan Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçin!

6.9’luk depremin ardından Seferihisar’da yaşanan mini tsunaminin sebep felakete dikkat çeken CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “İktidar 16 milyon İstanbullunun kaygısına saygı duymalı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni AKM'nin açılış tarihini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "AKM'yle ilgili 2021'in altıncı ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var." dedi.

Erdoğan Toprak: 2021 bütçesi faiz ve müteahhit ödemelerine ayrıldı!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" diye konuştu. 

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM'yi 2020'de bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'ni Türkiye'nin en büyük opera binası olarak inşa ediyoruz. Hakikaten modern, dünyadaki opera binalarıyla yarışacak bir proje olarak görüyoruz. Çok uzun da sürmeyecek, herhalde 2020 gibi orayı bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir" dedi...

erdoğan toprak 2021 bütçe açıklaması Haberi

erdoğan toprak 2021 bütçe açıklaması

Devletin 2021 bütçe tasarısında Karayolları ödenekleri yüzde 84 yükseltildi. CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, 2021 bütçesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, 245 milyar TL olarak öngörülen açığın en az 2 kat daha fazla olacağını ileri süren Toprak, "2020'de 139 milyar TL olan faiz harcamaları 2021 bütçe teklifinde 40 milayr TL artışla 179 milyar TL'ye yükseltilmiş. Faize ayrılan tutar, yaklaşık yüzde 30 artırılmış. Faiz lobisiyle mücadele iddiasında olan iktidar faiz ödemelerinde cömert" açıklamasında bulundu. 

Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" dedi. "Enflasyonun iki katına yakın vergi geliri artışı hedefi, yeni vergilerin ya da mevcut vergilerde yüksek oranlı ek artışların habercisidir" diyen Toprak, "Bütçede faize ayrılan 179 milyar TL...