19 / 04 / 2024

ereğli satılık arsa ihalesi

ereğli satılık arsa ihalesi

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürlüğün`den satılık arsa

Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı ve Dalaman Belediyeleri ile Kars Cumhuriyet Başsavcılığı arsa satmak üzere ihale açtı.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Antalya Serik'te 14 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Eskiyörük Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Menderes'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa 5 milyon 100 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da yapılacak.

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Büyükçekmece'de 27 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Türkbükü Mahallesi, Küçükbük Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 549 bin 540 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Balıkesir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Çayiçi mevkiinde yer alan arsa 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 6 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Bodrum'da 3.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Konacık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 842 bşn 242 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sivas'ta 4.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 701 bin 716 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Afyonkarahisar'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi Susuz Köyü, Bozyer Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 536 bin 471 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ereğli satılık arsa ihalesi Haberi

ereğli satılık arsa ihalesi

Ereğli Belediyesi, Barbaros, Çömlekçi, Boyacı Ali ve Bulgurluk Mahallelerinde yer alan 5 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 688 bin 925 TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR
Ereğli Belediyesinden:

MADDE 1- TAŞINMAZIN MAL SAHİBİ İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER
1.1- Taşınmazın Mal Sahibi İdarenin;
a) Adı                                                  :  Konya /Ereğli Belediyesi
b) Adresi                                             :  N. Kemal Mah. Anıt Cad. No:58 Ereğli / KONYA
c) Telefon numarası    ...