26 / 04 / 2024

ereğli teleferik projesi

ereğli teleferik projesi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “2019’da Ereğli tüm problemsiz bir Ereğli ile gireceğiz” dedi. Demir Ereğli’ye teleferik yapılacağı müjdesini verdi.

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Ereğli 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında yükselecek olan Konya Ereğli 2020 projesinin hak sahileri bugün açıklanacak.

TOKİ Konya Ereğli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi satışa sunuldu.

Konya Ereğli TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ereğli'ye teleferik müjdesi!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “2019’da Ereğli tüm problemsiz bir Ereğli ile gireceğiz” dedi. Demir Ereğli’ye teleferik yapılacağı müjdesini verdi.

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli kura tarihi!

Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan 200 konut kuralı satılıyor. İşte, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli kura tarihi...

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bu ay sona eriyor!

Zonguldak Kdz.Ereğli'de "Emekli Grubu Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 200 Konut için başvurular bu ay sona erecek.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ kura çekimi!

Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 200 konut satışa sunuluyor. İşte, Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ kura çekimi...

ereğli teleferik projesi Haberi

ereğli teleferik projesi

Ereğli’ye teleferik yapılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ercan Demir’in sorularını cevaplandırdı.


Bülent Ecevit Üniversitesi ile protokol imzalayacaklarını ve üniversiteyi ilçede geliştireceklerini belirten Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda da bulundu.


ERCAN DEMİR: Ereğli Belediyesi çalışmalarından bilgi verir misiniz?

HÜSEYİN UYSAL: Aslında en önemi çalışmayı Sayın Başkanımızla beraber yürütüyoruz. Sayın başkanım o konuda destekleri oluyor. Biliyorsunuz kent meydanı ve oradaki katlı otopark meydanı ve cami projemiz var. Ve de buna benzer projeleri Sayın Başkanımızın bilgileri doğrultusunda devam ediyoruz. Başkanımızda sağ olsun çok destek veriyor o konuda.Rutin çalışmalarımız devam ediyor. En büyük rutin çalışmamız biliyorsunuz su projemiz, Kızılcapınar barajından 25 km hat boyunca ilçemize ve Gülüç beldemize de ve civar köylere de, yani etrafından geçen civar bölgelere su projesi....