20 / 04 / 2024

Erenköy Turizm adres

Erenköy Turizm adres

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Kadıköy Erenköy imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde 830 Ada 40 No’lu Parselin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Akiş GYO Erenköy'deki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Erenköy 378 ada 25 parsele ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour İçerenköy, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour İçerenköy Kurban bayramı çalışma saatleri...

Kırmızı Beyaz'ın ilk mağazası İçerenköy'de açıldı!

A Milli Futbol Takımı'nın lisanslı ürünlerinin satılacağı mağazaların ilki CarrefourSA tarafından İçerenköy'de açıldı. Mağazanın açılış törenine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, milli takımın eski futbolcu ve hakemleri katıldı.

Kepez Erenköy'de kat artışı 3'e çıkarıldı!

Antalya Kepez'in Erenköy ve Kanal mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu karara bağlandı. Kepez meclisinde kabul edilen imar planı revizyonuyla Erenköy Mahallesi’nde, konut alanlarındaki kat sayısı 2’den 3’e çıkarıldı.

Akiş GYO Erenköy'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erenköy No 319 321 Ruhsat Alımı Sonrası Değerleme Raporu'nu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama...

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özdemir, Serkan Süslü, Abdulhak Memiş Kenan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şile, Koca İskele Sahilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Kıran’ın Erenköy binasındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

Erenköy Turizm adres Haberi

Erenköy Turizm adres

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi konusu: 1- Turizmin her sahasında çalışmak,bilhassa yabancı turist hareketlerinin çoğalmasına yardım etmek, Maksada uygun tesisler kurmak,işletmek veya işlettirmek yerli ve yabancılara ait tesis ve vasıtalarının işletmelerini kiralamak, satın almak, satmak veya onlarla işbirliği yapmak, Yerli yabancı turistik seyahatler ve geziler organize etmek. Konusu ile ilgili yerli ve yabancı her türlü şirket ve firmalara ortak olmak, satın almak veya onlarla işbirliği yapmak. Faaliyet konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul iktisap etmek, işlemek, işletmek, kiraya vermek, satmak, ipotek tesisetmek, ipoteği kaldırmak başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotekler vesair ayni haklar tesis etmek ve bunları kaldırmak....