26 / 04 / 2024

Erenler altyapı

Erenler altyapı

100 milyonluk yatırımın müjdesini veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Erenler ve Serdivan’da kapsamlı bir altyapı çalışması başlatıyoruz. Eskiyen hatlar yenilenecek, iki ilçemizin de tüm altyapı ihtiyaçları giderilecek.

Sakarya Erenler'in altyapısı sil baştan!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler’in içmesuyu altyapısını baştan sona değiştirecek projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Sakarya Erenler’in geleceğine 25 milyonluk montaj!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’in tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede yaklaşık 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler bu projeyle baştan sona yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesinin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi.

Sakarya Erenler ve Serdivan'a 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler ve Serdivan’ı ilgilendiren yeni içmesuyu ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri'ne 316 konut yaptıracak!

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri 1. etap 316 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 22 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Sakarya Erenler ve Arifiye'ye dev altyapı yatırımı!

Sakarya'nın Erenler ve Arifiye ilçelerinin yaklaşık 500 kilometrelik içmesuyu şebeke hattı yenileme projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler’de altyapı çalışmaları başlıyor!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Erenler ve Serdivan ilçelerimizin eskiyen içmesuyu hatlarını yeniliyoruz. İlk etapta Erenler içmesuyu şebeke hattı projesinde ihaleye çıkıyoruz" dedi

Sakarya Erenler'de altyapı çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Evliya Çelebi Caddesi projesi kapsamında SASKİ ekipleri altyapı çalışmalarına başladı.

Erenler ve Serdivan'a 100 milyon liralık yatırım!

100 milyonluk yatırımın müjdesini veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Erenler ve Serdivan’da kapsamlı bir altyapı çalışması başlatıyoruz. Eskiyen hatlar yenilenecek, iki ilçemizin de tüm altyapı ihtiyaçları giderilecek.

Vedat Gürgen Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Erenler Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Şimşek: Kentsel altyapıya 1 milyar 307 milyon dolar harcandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yapım aşamasındaki 23 projenin toplam tutarının 53,5 milyar dolar olduğunu söyleyerek sadece iki kentsel altyapı projesinin 1 milyar 307 milyon dolara mal olduğunu belirtti...

BUSKİ Bursa'da altyapı projesine start verdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesinin 'Yaşanabilir Bursa' hedefi doğrultusunda altyapı çalışmalarına hız veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, bir büyük projenin daha startını verdi. Proje, 2 yıl sonra hizmete başlayacak...

Sakarya Erenler'deki duble yol tamamlandı!

Erenler’de yapımı büyük ölçüde tamamlanan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri hizmete alınıyor. Serdivan ile şehir merkezi güzergâhına alternatif sağlayan yol Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın benzeri olacak

Erenler altyapı Haberi

Erenler altyapı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya geldi. SASKİ Göl Tesisleri’nde gerçekleşen; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile Başkan Danışmanlarının da yer aldığı toplantıda Erenler ve Serpan ilçelerinde hayata geçirilecek içmesuyu yatırımları hakkında istişarelerde bulunuldu. 


Kayıp Kaçakla Mücadele

Proje hazırlığının tamamlandığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yaptığı sunumda şu ifadeleri kullandı: “SASKİ olarak kayıp kaçakla mücadelemizi sürdürüyoruz. SCADA sistemini başlattık, ölçüm bölgeleri oluşturduk, kısmi şebeke yenilemeleri gerçekleştirdik, eskiyen sayaçları yeniliyoruz. Yürüttüğümüz bu çalışmalar neticesinde Erenler ve Serpan ilçelerimizin depremde değiştirilmemiş, eskiyen hatlarını tamamen yenileme kararı aldık. Çalışmalarımız kapsamında ilçelerimizin tüm altyapı ihtiyaçları da giderilecek. Yağmursuyu imalatı ve...