28 / 03 / 2024

erenler kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

erenler kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Cavit Öztürk: "Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta tapular teslim edildi!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Tapu Teslim Töreni'nde konuşan Bakan Özhaseki: "Türkiye'de adeta bir seferberlik başlatıyoruz. Bu seferberlik neticesinde ne kadar depreme dayanıksız yapımız varsa Allah'ın izniyle 15 sene içerisinde hepsini yenileyeceğiz" dedi.

Sakarya Erenler'in dönüşüm projesine tam not!

Sakarya Erenler'in kentsel dönüşüm modeli TOKİ Başkanı Ergün Turan'a sunuldu. Proje, Turan'dan tam not aldı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümde 2. Etap temeli atıldı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etapta ilk temelin beton dökülmesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyeleri de katılarak incelemelerde bulundu.

Sakarya Erenler'de 2. etap kentsel dönüşüm projesi başladı!

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Erenler kentsel dönüşüm ofisinde sona gelindi!

Erenler Belediyesi tarafından inşa edilen Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi'nde sona yaklaşıldı. İnşaat çalışmaları tamamlandığında, ilçede bulunan vatandaşlar merkeze gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alabilecek.

Erenler Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Erenler Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesinin şehrin kaderini değiştirecek çok önemli proje olduğunu söyledi.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm'de 2. etap ihalesi tamamlandı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi tamamlandı. Erenler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ihaleye 5 firma teklif verdi.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm örnek gösteriliyor!

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi!

Sakarya Erenler'in değerine değer katacak olan kentsel dönüşüm projesinin 1. Etap 1. Kısım çalışmalarında sona gelindi.

erenler kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak Haberi

erenler kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

Meclis Üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Erenler Belediyesi tarafından başlatılan ve Türkiye’ye örnek olan 666 dönümlük Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap çalışmalarının yapıldığı Küpçüler Mahallesinde ki alanda Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile birlikte incelemelerde bulunarak Şantiye Şefi Gökhan Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


“Kameralar ile izlenebilecek”


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projesini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. İnşaatlarımız Ocak ayında başladı. Burada 12 Bloğumuz var ve inşallah 31 Aralık 2015’te 280 konutta vatandaşlarımız oturuyor olacak. Bunun yanında olağanüstü bir şey olmazsa Mayıs sonu veya Haziran başında 1071 konutun ihalesine çıkacağız. Toplamda 4000 konut ve işyerleri ile Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz. Alanda kurduğumuz kameralar ile 7/24 canlı olarak web sitemiz üzerinden arzu...