11 / 12 / 2025

eresin hotels

eresin hotels

Yeni nesil otel yatırımcıları, Türkiye’nin turizm atağında önemli roller üstlenmeye başladı. “Türkiye’nin en büyük 100 oteli” listesinde yeni ve ilginç başarı öyküleri var.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli Nızar Fakhourı tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Eresin Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eresin Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 binTL sermaye bedeli ile Berat Eresin tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

eresin hotels Haberi

eresin hotels

Türkiye'nin turizmde adını dünyanın ilk 10’una yazdırmasında, otelcilerimizin yatırım ve işletmede geliştirdiği yeni yöntemlerin ciddi katkısı oldu. Turizmin gelişmeye başladığı yıllardan bu yana otelcilik alanında birçok başarıya imza atıldı.


Turizmdeki başarı öykülerinde kimlerin imzası yok ki? Koç Holding, Sabancı Holding, Doğuş Holding, Nurol Holding, Dedeman Holding, MNG Holding, Polat Holding, Öger Holding, Silkar Holding, Akfen Holding... Bu büyük grupların yanı sıra Barut, Güral gibi köklü aileler; Oğuz Gürsel, Fettah Tamince gibi bireysel girişimcilerle listeyi daha da uzatmak mümkün.


Turizm sektöründeki başarıdan yola çıkarak, ilk kez yatak kapasitesi bakımından “Türkiye’nin 100 büyük oteli” listesini hazırladık. Yetinmeyip, bu listeye girip de pek tanınmayan yeni otel krallarının başarı öykülerini derledik...


Yerli zincirler öne geçti


Türkiye’de halen işletme belgeli 2 bin 755 otel bulunuyor. Bunların 679’u yerli,...