27 / 04 / 2024

Ergül Mağara

Ergül Mağara

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

TBMM'nin 377 milyona kiraladığı lüks araçlara büyük tepki! Yerli ve milli hassasiyeti bir tek vatandaşa mı var?

TBMM, 57’si lüks otomobil olmak üzere  toplam 113 araç kiraladığı ortaya çıktı. Bu araçlar için 376 milyon 710 bin 588 bin lira verileceğini duyan vatandaşlardan ise büyük tepki geldi. İşte ayrıntılar... 

ODMB açıkladı! Lüks araç satışları ikiye katlandı

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODMB) verileri, senenin ilk 10 ayındaki lüks araç satışının geçen yıla oranla ikiye katlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Eylül'de ikinci el araç ilanları arttı! En çok Fiat modelleri ile 800 bin TL ve üzeri araçlar ilanda! 

Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin etkileri Eylül'de de görüldü. Eylül ayında ikinci el satılık araç ilanları arttı. İşte ayrıntılar...

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Otomobile ilgi bitiyor derken patladı! Ocakta kaç araç satılığına çok şaşıracaksınız!

Pandemi dönemiyle otomobile olan talep durmak bilmiyor. Vatandaşın pandemi döneminde toplu taşıma araçlarından uzak durabilmek adına yöneldiği otomobil piyasası, salgının hemen akabinde patlayan enflasyonla yatırımcı için de çok önemli bir gelir kapısı oldu. Geçtiğimiz sene hem sıfır hem de ikinci e

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Çifte faturayla milyonluk lüks araç vurgunu

Gümrük müfettişleri milyon euroluk lüks otomobillerin ithalatında vatandaşı mağdur edip, çifte fatura, düşük beyanla devletin 2.5 milyar TL zarara uğratıldığını tespit etti. Ticaret Bakanlığı suç duyurusunda bulundu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! 3'te 1'ini ödeyecekler!

Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) hazırladığı değer kaybı hesaplama formülü sigortacılık sektöründe büyük tartışma yarattı. Formülün araç sahiplerini mağdur edeceği belirtildi.

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Ergül Mağara Haberi

Ergül Mağara

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL,DANIŞMANLIK,İNŞAAT, TURİZM, EMLAK A-GAYRİMENKUL  1-Amacına göre işlerin tanıtımına ve geliştirilmesine ilişkin tüm çalışmaları yürütür ve  piyasa araştırmalarını yapar.  2-Amacına ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerekli ruhsat, izin, öncelik, ihtira beratlarını  alır, devreder ve devralır.  3-Amacına uygun her türlü taahhüde girebilir.  4-Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket, müessese, iş ortakları ve firmalarla  ortaklık kurabilir, iştirak edebilir, devir alabilir ve satabilir  5-Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesislerle, emlak komisyonculuğu  faaliyetleri kapsamına girmemek şartıyla gayrimenkulleri iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir,  kiraya verebilir, kiralayabilir, gayrimenkuller üzerinde intifa,...