19 / 04 / 2024

Erka Panorama satış oranları

Erka Panorama satış oranları

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Selenium Panorama'da 6.5 milyon TL'ye satılık konut!

Selenium Panorama'da bulunan konut İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından satışa sunuldu. Peki Selenium Panorama'da satışa çıkarılan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Atakent Panorama 3. Etap satışta!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir'de 3. Etap'ta yer alan daireler satışa çıktı. Sınırlı sayıda olan dairelerin fiyatı 799 bin TL'den başlıyor. 

JB Panorama 590 bin TL’ye satışta! Yeni proje!

İstanbul'un merkezi konumu Kağıthane'nin Çeliktepe bölgesinde inşa edilen JB Panorama projesinde satış süreci başladı.

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Colorist Panorama satış ofisi!

Colorist Panorama satış ofisi iletişim bilgileri habeirmizde yer alıyor. Toplamda  77 villadan meydana gelen projede ön talepler toplanıyor. 

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri satışa çıktı!

Bhb İnşaat imzasıyla inşa edilen BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri lansman öncesinde özel fiyatlarla satışa çıktı.

Erka Konsept ve Erka Panorama'da satış oranları yüzde 35'i buldu!

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Erka Panorama satış oranları Haberi

Erka Panorama satış oranları

Erka Yapı’nın Kağıthane’de yapımına ve satışına devam ettiği Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde, lansman ile başlayan; “%20 peşin,%69, 60 ay vade” kampanyası devam ediyor.


Erka Konsept’te;2+1,3+1 konut tipleri yer alırken, fiyatlar 440 bin TL’den başlıyor.  Erka Panorama’da ise 1+1 ve 2+1 konutlarda fiyatlar 362 bin TL’den başlıyor.


3 AYDA %30’U SATILDI

İstanbul merkezi noktalarından Kağıthane’de hayat bulan  Erka Konsept’in %40’ı ve Erka Panorama’nın, %25’i satılırken, bu iki projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.


Erka Yapı’nın Kağıthane’deki kentsel dönüşüm  çalışmalarının ilk adımlarını oluşturan ve %50’ı tamamlanan Erka Konsept ve Erka Panorama Mayıs 2018’de teslim edilecek. Erka Yapı, Kağıthane’de kentsel dönüşüm kapsamında 3 yıl içinde 9 ayrı adada 1400 konut yapacak.

İstanbul’un merkezi yerinde ekonominin can damarı olan büyük finans kuruluşlarının sıralandığı Levent-Büyükdere Caddesi’ne...