18 / 04 / 2024

erkanlı grubu projeleri

erkanlı grubu projeleri

Erkanlı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı yenilenebilir enerjiyi ortak alanlarda kullanarak aidatların en az yüzde 40 düşürülebileceğini belirtti. "Sadece aidat değil, cari açık da düşecek" dedi...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Evrim Karayel, Erkanlı Holding'in yeni genel müdürü oldu!

Yatırım Amaçlı Öğrenci Evi Projeleri ile alternatif gayrimenkul yatırımlarının öncüsü haline gelen Erkanlı Holding'in genel müdürlük koltuğuna Evrim Karayel geçti...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

erkanlı grubu projeleri Haberi

erkanlı grubu projeleri

Konut projelerinde enerji tasarrufuyla aidatı düşürmenin mümkün olacağını söyleyen Hüseyin Erkanlı, "Sadece aidat değil, cari açık da düşecek" dedi.


Markalı konut projelerinde aidat masrafları kimi zaman aylık kira giderlerini bile aşıyor. Erkanlı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı yenilenebilir enerjiyi ortak alanlarda kullanarak aidatların en az yüzde 40 düşürülebileceğini belirtti. Atık ayrıştırmasının da enerji giderlerini azalttığını açıklayan Erkanlı "Türkiye enerjinin yüzde 70'ini ithal ediyor. Ülkenin ithal ettiği enerjinin yaklaşık yüzde 40'ı binalarda kullanılıyorken, alınacak önlemler sadece aidatı değil, ülkenin cari açığını da düşürecektir" diye konuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın son dönemde atık yönetimini destekleyici kararlar aldığını da hatırlatan Erkanlı "Şehirler büyüdükçe çok fazla atık ortaya çıkıyor. Bu tip projelerin atıklarını ayrıştırması, atık sularını tekrar kullanması, enerji verimliliğine katkıda bulunuyor"...