24 / 04 / 2024

Erkanlı Grup Univa Student Residence projesi

Erkanlı Grup Univa Student Residence projesi

Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı.

Erkanlı Grup'tan Sakarya'ya öğrenci evi projesi!

Erkanlı, Sakarya'da 1024 odalı öğrenci evi inşa edecek Bugüne kadar daha çok kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Erkanlı Grup, 77 bin öğrencinin okuduğu Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor.

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence projesine başladı!

ERKANLI Grup, Sakarya’da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'Univa Student Residence’ adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Univa’dan ayda 1.900 liraya yatırımcı olma fırsatı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, projelerinde sunduğu avantajların yanı sıra alım konusunda da yatırımcılara kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma imkanı sunuyor...

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Univa 1 ayda 7 milyon TL'lik öğrenci evi sattı!

Erkanlı Holding’in Univa projesine yoğun talep geldi. Yatırım amaçlı öğrenci evi projesi  26 öğrenci evininin satışı 1 ayda yapıldı.

Erkanlı Grup Univa Student Residence projesi Haberi

Erkanlı Grup Univa Student Residence projesi

Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı. Tapulu olarak satılan Univa öğrenci evleri, 8 yü gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım aracı olarak yatırımcüardan ilgi gördü. 126 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilmesi planlanan proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı "Sakarya'da 2017'nin son çeyreğinde tamamlanacak projemiz bir zincirin ilk halkası. Önümüzdeki dönemde üniversiteli nüfusun yoğun olduğu farklı şehirler ve bölgelerde yeni yatırımlarımız olacak" dedi. Proje, 512 birim ve 1024 odadan oluşuyor.