27 / 04 / 2024

Erkilet Havaalanı terminal binası

Erkilet Havaalanı terminal binası

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

Kuzey Kore'de lüks terminal binası açıldı!

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'daki havaalanının yeni terminal binası resmi törenle açıldı. Demir yumrukla yönetilen ülkenin yeni terminalinde hiçbir lüksten kaçınılmaması dikkat çekti.

Ercan Havaalanı ihalesi iptal mi edilecek?

Ercan Havaalanı ihalesini alan ortaklardan Terminal Yapı’nın, diğer ortak Taşyapı’yı kendisini projeden dışlamakla suçlaması, Ercan Havaalanı’yla ilgili yeni bir tartışma başlattı..

Ordu-Giresun Havaalanı'nın terminal binası projesi revize edildi!

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı’nın terminal binası projesinin revize edildiğini belirterek, havaalanının yolcu kapasitesinin artacağı göz önüne alınarak terminal binası büyütüldüğünü söyledi...

Kayseri'den Kıbrıs'a direkt uçuşlar Haziran'da başlayacak!

Uçuşlar, Kayseri Erkilet Havaalanı ile Kıbrıs Ercan Havaalanı arasında 23 Haziran'da başlayacak olup her hafta toplamda 3 sefer olmak üzere, Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı yapılacak.

Gazipaşa Havaalanı terminali büyüyor!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ ın açılışını gerçekleştirdiği Gazipaşa Havaalanı’ nda çalışmalar aralıksız sürüyor. 2 ay önce başlanan terminal binası büyütme çalışmaları yüzde 70 oranında tamamlandı...

Erkilet Havaalanı terminal binası Haberi

Erkilet Havaalanı terminal binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetiminde toplanan meclis, 59 gündem maddesini konuşarak karara bağladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Büyükşehir'in Başkan Memduh Büyükkılıç yönetiminde gerçekleştirdiği toplantıda komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü.  Meclis üyelerinin görüşleri doğrultusunda ele alınan gündem maddeleri arasında bazı cadde ve sokaklara isim verilmesi, Engelsiz Çocuk Evi ile Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi için hazırlanan yönetmeliklerin görüşülmesi, sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin Kayseri’de büro açması için protokol yapılması gibi konular masaya yatırıldı.

Yapılan toplantıda bir soru üzerine Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesiyle ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ihalenin kısa süre içinde yapılacağını söyledi. Gerçekleştirilen...