24 / 04 / 2024

Erko inşaat adres

Erko inşaat adres

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı süren Dondurma Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta inşa edilen Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatı devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Atıksu arıtma tesisi inşaatı sürüyor!

Atıksu arıtma tesisi inşaatında inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş, Türkiye'nin en önemli çevre dostu şehirlerinden biri olacak" dedi

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada!

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada Fatih Mehmet Erkoç, Göksun ilçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Erko inşaat adres Haberi

Erko inşaat adres

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Emlak Müşavirliği  1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri kendisi adına ve başkası namına almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;  2- Her türlü Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  3-Her türlü Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve...