26 / 04 / 2024

Erko Yatırım şirketi

Erko Yatırım şirketi

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Evren Erkoç ve Gürkan Şivil ortaklığında kuruldu.

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

Euphoria Turizm Yatırım Şirketi kuruldu!

Euphoria Turizm Yatırım Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Gökdaş ve Eduard Kuceruk ortaklığıyla kuruldu.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım yağmuru!

Kazakh Invest Ulusal Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Saparbek Tuyakbayev, "Şu an Türkiye'nin büyük holdingleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl daha birkaç milyar dolarlık anlaşma imzalayacağız." dedi.

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım şirketi kuruldu!

Türk Hava Yolları, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kuruldu.

OSB'lere gayrimenkul yatırım şirketi kurma yetkisi verilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB'lere gayrimenkul yatırım şirketi kurma ile parsel kiralama yetkisi verileceğini açıkladı.

Kazakistan'da Türk yatırımı artacak!

Kazakistan Kazinvest Ulusal İhracat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Borisbiy Jangurazov, ülkedeki Türk yatırımcılara destek sağlandığını böylelikle Türkiye’den yatırım akımının artacağını düşündüğünü bildirdi.

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Erko Yatırım şirketi Haberi

Erko Yatırım şirketi

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Emlak Müşavirliği  1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri kendisi adına ve başkası namına almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;  2- Her türlü Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  3-Her türlü Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve...