26 / 04 / 2024

Erkut Çavuş kimdir

Erkut Çavuş kimdir

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Yatırımlar yeniden gayrimenkule dönüyor!

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, konut kredisinde faiz oranlarındaki indirimin gayrimenkul piyasası ve tüketici için çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çavuş, "Faizlerin bu seviyelerde kalmasını ümit ediyoruz" dedi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Hava Kent'ten 3. havalimanına 4 bin konut!

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedef büyüttüklerini söyledi. Çavuş, 4 bin konut üreteceklerini belirtti.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Gültekin Çavuşoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi Gültekin Çavuşoğlu, MHP Van Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gültekin Çavuşoğlu kimdir? Gültekin Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gültekin Çavuşoğlu...

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Erkut Çavuş kimdir Haberi

Erkut Çavuş kimdir

İGA'ya en yakın bölgede konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını gerçekleştirdi. Ekonomist'te yer alan habere göre, ilk etapta toplamda 144 konutu sahiplerine teslim eden Hava Kent, projeyi 1.000 liradan başlayan taksitlerle satışa çıkarmıştı.

Hava Kent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Hali hazırda başlamayı bekleyen iki projemizin dışında yıl sonuna kadar en az iki proje daha geliştirip ortaklarımıza sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

Web: