26 / 04 / 2024

erman ılıcak soçi

erman ılıcak soçi

Türkiye'nin yurt dışındaki en büyük ikinci inşaat firması Rönasans, her ay 100 milyon dolar yatırım yaparak hedeflerini büyütüyor. Firmanın yeni hedefi ise kış olimpiyatlarının yapılacağı Soçi'de 3 milyar dolarlık lüks konut yapmak.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Danıştay'dan 'kat karşılığı inşaat işlerinde KDV' kararı!

Danıştay, kat karşılığı inşaat işlerinde müteahhitlerin arsa sahiplerine arsanın karşılığı olarak verdikleri konut ve işyerlerinin KDV’ye tabi olduğuyla ilgili düzenlemeyi iptal etti.

 Türkiye'deki yabancı yatırımın yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2020 yılının son çeyreğinde Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Balıkesir'de 8.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 8 milyon 598 bin 626 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 34.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahi Evran Mahallesi'nde 34 milyon 825 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 20 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hayrabolu İlçesi Hisar Mahallesi 1 Ada 73 Parselde Bulunan Taşınmazda  7 milyon 664 bin 790 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Samsun'da 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Bahşi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapılması işini ihale ediyor. İhale bedeli 16 milyon 66 bin TL olarak belirlendi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

erman ılıcak soçi Haberi

erman ılıcak soçi

 

 

Erman Ilıcak, Moskova'da Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Konfederasyonu'nca (TUSKON) organize edilen Rusya - Türkiye İş Forumu toplantısından sonra İstanbul'dan gelen gazetecilere bölgedeki faaliyetlerini anlattı. Buna göre Ankara'da kurulan 14 yıldır Rusya ve Ukrayna'da faaliyet gösteren şirket 1 milyar dolarlık ciroya sahip. Rusya'da Enka'dan sonra gelen en büyük Türk müteahhitlik şirketi olan Rönesans, 3 milyar dolarlık iş üstlendi. Ağırlıklı olarak alışveriş merkezleri ve fabrikaların yapımını üstlenen şirket İsveç merkezli ev dekarosyon market zinciri Ikea'nın mega büyüklüğündeki mağazalarını da yapıyor. Şirket 14 yılda 450 proje üstlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Ayakta kalabilmemiz için her ay en az 100 milyon dolarlık iş almamız gerekiyor" diye konuştu.

FIRSAT ÇOK...