23 / 04 / 2024

eroğlu harmony towers daireleri

eroğlu harmony towers daireleri

Bursa'nın merkezi Nilüfer'de inşa edilen ve daireleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanan Harmany Towers Evleri'nin teslimleri başladı.Harmony Towers'ın mağazalar ve dükkanları da satış sunuldu.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıtıyor. Şirket Seyrantepe’deki Skyland İstanbul ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanı

Eroğlu Gayrimenkul'de bayramın tadını 10 bin TL'lik indirimle çıkarın!

Eroğlu Gayrimenkul'den bayrama özel 10 TL'lik indirim fırsatı. Firma; İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda ve Harmony Towers projelerinde geçerli bu indirim bayramın 3. ve 4. gününe özel olarak tasarlandı...

Eroğlu'nda indirim bayramı!

Bayram kampanyası ile Eroğlu Gayrimenkul, ev alacaklara 10 bin TL indirim sunuyor. İskonto fırsatı İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde uygulanıyor.

Eroğlu Gayrimenkul'den bayram kampanyası! 10 bin TL indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, bayramın 3. ve 4. gününe özel bir indirim uyguladı. Buna göre İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde evlerin fiyatını 10 bin lira indirdiğini duyurdu...

Eroğlu Gayrimenkul evlerin fiyatını 10 bin lira indirdi!

Eroğlu Gayrimenkul, bayramın 3. ve 4. gününe özel bir indirim uyguladı. Buna göre İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde evlerin fiyatını 10 bin lira indirdiğini duyurdu.

Eroğlu Gayrimenkul’den 10 bin TL'lik Bayram indirimi!

Bayramın 3. ve 4. Gününe özel bir indirim uygulayan Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor...

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Eroğlu, peşinatı kaldırdı, 200 daire sattı!

Kampanyada 200'e yakın konut satan Eroğlu, sezon sonuna kadar 200 yeni konut daha satacak. Lounge ve Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers projelerinde hemen teslim, hemen oturmaya başlama gibi imkanlar sunuluyor...

Eroğlu Gayrimenkul’den 4 projeye bayram kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları’nda 17 ve 18 Ekim 2013 tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı....

Nurettin Eroğlu: Markalı konut projeleriyle Türkiye’nin cazibesi artıyor!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’na katılan Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Seyrantepe’de inşasına devam edilen Skyland İstanbul ve Bursa’ da hayata geçirdiği Harmony Towers projeleriyle fuara katıldı.

eroğlu harmony towers daireleri Haberi

eroğlu harmony towers daireleri

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Harmony Towers projesi 27 bin metrekare üzerine inşa ediliyor.


Harmony Towers Bursa'da daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 şeklinde.


Mağaza ve dükkanları satışa sunulan Harmony Towers'ın her evinde bahçe bulunmakta.


Harmony Towers fiyat listesi şu şukilde:

1+1 daireler 299 bin liradan,

2+1 daireler 423 bin liradan, 

3+1 daireler 584 bin liradan,

4+1 daireler 648 bin liradan satışa sunuluyor. 


Harmony Towers projesinin ev sahilerine sunduğu sosyal imkanlar şu şekilde; aerobik salonu, otopark, hobi alanları, çocuk oyun alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş caddesi, fitness salonu ve tenis kortları.


Harmony Towers iletişim: