29 / 03 / 2024

Eroğlu Holding dnm şirketi

Eroğlu Holding dnm şirketi

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Eroğlu Holding yatırımlara tam gaz devam ediyor!

Eroğlu Holding, gayrimenkul alanındaki projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Holding Skyland İstanbul'un sahip olduğu ayrıcalıklara da dikkat çekiyor.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Eroğlu Holding'ten FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Eroğlu Holding, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun göz altına alındığı ve şirketlere el konulduğu yönündeki haberler ilişkin açıklama yaptı.

Eroğlu Holding'ten FETÖ operasyonuna ilişkin duyuru!

Eroğlu Holding, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Eroğlu Holding dnm şirketi Haberi

Eroğlu Holding dnm şirketi

Eroğlu Holding’in Mısır’ın Dimyat şehrinde faaliyet gösteren denim kumaş fabrikası DNM, Levi Strauss&Co tarafından sınıfının en iyisi seçilerek “Best in Class Mill” ödülünü aldı. DNM bu ödüle, Levi’s’ın Red Tab Women serisi için ürettiği yüksek performans ürünü ile layık görüldü. DNM aynı zamanda, yüzde 40 oranında kaynağından su kullanımını azaltan ve kullandığı suyun yüzde 94,3’ünü geri dönüştüren teknolojiyle Levi’s’tan WATER<LESS™ MILL sertifikasını alan ilk denim kumaş üreticisi de oldu. DNM’e ödül, Bangkok’ta Levi’s’ın tedarikçileri ile buluştuğu Levi’s-Vendor Summit Awards’ta verildi.


DNM fabrikasında 10 milyon dolar yatırımla kurdukları atık su dönüşüm tesisinde, su tüketimini en aza indirmek için geleneksel biyolojik arıtma sistemi yerine kapalı devre arıtma sistemi kullandıklarını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti:

“Levi’s tarafından dünyada...