23 / 04 / 2024

erol ulu

erol ulu

Ucuz Para Transferi (UPT) Genel Müdürü Erol Ulu, İstanbul Finans Merkezi'nin bahtını kurması için marka olması, marka olması için de teşvik verilmesinin şart olduğunu açıkladı.

İstanbul Finans Merkezi'ne teşvik verilmeli!

Ucuz Para Transferi (UPT) Genel Müdürü Erol Ulu, İstanbul Finans Merkezi'nin bahtını kurması için marka olması, marka olması için de teşvik verilmesinin şart olduğunu açıkladı.

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Doğulu kardeşler evlerini değiş tokuş etti!

Popçu Kenan-Ozan Doğulu kardeşler, kısa bir süre önce evlerini değiş tokuş etti. Yakında 3. kez kız babası olmaya hazırlanan Ozan Doğulu, ailesinin rahat etmesi için bahçeli bir eve taşınmayı isteyince yardımına kardeşi Kenan koştu.

Kenan Doğulu Ozan Doğulu'nun Kanlıca'daki yalısına taşındı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, yıllardır Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısında oturan Ozan Doğulu’nun evine taşındı...

Kenan Doğulu ile Ozan Doğulu evlerini değiştirdi!

Beykoz Acarkent’teki evini üçüncü çocuklarını bekleyen Ece-Ozan Doğulu çiftine veren Kenan Doğulu, artık eşi Beren Saat’le birlikte Ozan Doğulu’nun Kanlıca’daki Boğaz’a nazır evinde oturuyor.

Mardin Kızıltepe Ulu Cami restore edilecek!

AK Parti Mardin Milletvekili Akdağ, Artuklular tarafından 800 yıl önce inşa edilen Kızıltepe Ulu Cami ' nin restorasyon çalışmalarına 2015 yılında başlanacağını söyledi.

Erol Bayraktar kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...

Emre Erol: Kentsel dönüşüm gayrimenkulde hareketliliği arttırdı!

ULUSLARARASI gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'in Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlakta birinci ele olan talep ve kentsel dönüşümün gayrimenkul sektöründeki hareketliliği arttırdığını belirtti...

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.

Erol Ayyıldız: Aydın, Türkiye'nin tarihi ve turizm cennet köşesi!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli ile dikkat çeken Aydın'ın Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi. Aydın'ın Türkiye'nin cennet köşesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

İzmir'de Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Ka-Yum Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri ve İnş. San ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme tesisi projesi için 18 Kasım 2014 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

erol ulu Haberi

erol ulu

UPT Genel Müdürü Erol Ulu, "Önemli bir tüketim ve cazibe merkezi olan İstanbul’un finans merkezi olmasından daha doğal bir sonuç beklenemez. İstanbul Finans Merkezinin de bahtını kurmak için marka olması, marka olmak için de teşvik verilmesi şart” dedi.


Yıllık 600 milyon dolar büyüklüğündeki global para transferi sektöründe Türkiye’nin önemli bir payı var. Ülkemizin ilk yerli ve global para transferi ve ödeme platformu olan Ucuz Para Transferi de (UPT) bu açıdan çok önemli...


Aktif Bank’m bünyesinde faaliyet gösteren UPT, şu an Türkiye'de başta PTT şubeleri olmak üzere, 222 ülkedeki 400 bin hizmet noktası ile faaliyetini sürdürüyor.


UPT Genel Müdürü Erol Ulu, ‘UPT’nin diğer para transfer sistemlerinden farkı müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı bir hizmet sistemi üzerine kurulmuş farklı bir teknik altyapısının olmasıdır” diyerek...