26 / 04 / 2024

ERSA

ERSA

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz.

Ofis mobilyası seçerken nelere dikkat edilmeli?

Özel tasarımlarıyla yön veren ERSA'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, özünde amaç fonksiyonel, ergonomik ve sağlıklı mobilya seçmek olsa da ürünlerin meslek gruplarına göre değişiklik gösterdiğini ifade etti.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

ERSA’nın Wall serisi Amerika’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya yılın en iyi iç mimari tasarımlarının seçildiği yarışmada, “Wall” adını verdiği Aykut Erol imzalı metal dolap serisiyle, “Eğitim” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Satıcı tarafından kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Ersa Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sarpkaya tarafından kuruldu.

Residence Quality fiyatları!

Residence Quality fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Ersa Grup tarafından inşa edilen projede toplamda 166 daire bulunuyor. 

Ersa Yapı konkordato talep etti!

Mali anlamda dar boğaza düşen Ersa Yapı konkordato talep etti. Mahkeme şirket hakkında 5 Kasım 2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi...

Ersa Mühendislik konkordato istedi!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası, Fatih Terim Başakşehir Stadyumu'nun projesini ve ihale dosyasını hazırlayan Ersa Mühendislik de konkordato talep etti.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Konutta aidat sorununa kesin çözüm!

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Haberi

ERSA


ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur oldu" diye konuştu

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata yarım asırlık geçmişe sahip firmanın başarı öyküsünü anlattı. 


 Geçmişten bugüne mobilya sektöründeki değişime dair neler söyleyebilirsiniz? 

ERSA, faaliyete başladığı 1958'den bu yana birçok süreç geçirdi. 60'lı ve 70'li yıllarda var olan teknoloji ile üretim çoğunlukla el işçiliği ile yapılıyordu. Ancak yıllar içinde gelişen sektör ve üretim teknolojileri sayesinde mobilya üretiminde şu anda ülke olarak dünya standartlarındayız. ERSA bu süreçte tasarıma verdiği önem ve üretim altyapısına yaptığı yatırımlar ile sektöre yön veren firmalar arasındaki yerini pekiştirdi. 


 Tasarım ve inovasyonun yeri ERSA'da çok büyük diyebiliriz yani… 

Kesinlikle öyle. Tasarıma ve inovasyona vermiş...