19 / 04 / 2024

ERSA’nın Wall serisi Amerika’dan ödülle döndü!

ERSA’nın Wall serisi Amerika’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya yılın en iyi iç mimari tasarımlarının seçildiği yarışmada, “Wall” adını verdiği Aykut Erol imzalı metal dolap serisiyle, “Eğitim” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.



ERSA Mobilya, Amerikan İç Mimari dergisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve yılın en iyi iç mimari tasarımlarının seçildiği yarışmada, “Wall” adını verdiği Aykut Erol imzalı metal dolap serisiyle, “Eğitim” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Yurtların ve kamu kurumlarının vazgeçilmez unsuru metal dolaplara yeni bir yorum getiren, ezber bozan renkli görüntüsü ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken seri, aynı yarışmada “Metalin Olağandışı Kullanımı” kategorisinde de finale kalarak, çifte başarıya imza attı.

 

Bu yıl 9. kez düzenlenen “Interior Design’s Best of Year” ödül töreni, New York’ta, ünlü Mimar Frank Gehry tarafından tasarlanan IAC Building’de gerçekleştirildi. Törende ERSA adına ödülü, Genel Müdür Yardımcı Yalçın Ata aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ata, “Amerikan İç Mimari Dergisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve dünya çapında takip edilen böylesi bir yarışmada, finale kalmak bile bizim için gurur verici. Bir anlamda geçmişin temsilcisi olan, kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite ve bankalarda kullanılan metal dolaplar, ERSA’nın dokunuşuyla rengârenk bir görünüme büründü. Tasarım son şeklini aldığında, sadece resmi kurumlarda değil, evlerde de kullanılacağına inanıyoruz. New York’ta kazandığımız ödül, Wall serisi için bir başlangıç olacak. ERSA ailesinin projede emeği geçen tüm fertlerine ve serinin tasarımcısı Aykut Erol’a teşekkür ediyorum.” dedi.



Geri Dön