19 / 04 / 2024

Erwin Walter Graebner kim

Erwin Walter Graebner kim

2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren Erwin Walter Graebner, İstanbul’da yatırım yaptıkları noktayı nasıl belirlediklerini anlattı. Graebner, neden bu bölgeyi seçtiklerini yıllar sonra anlattı.

Erwin Walter Graebner Alman yatırımcıları Türkiye'ye yönlendirecek!

Alman gayrimenkul devi Erwin Walter Graebner, 7-8-9 Ekim tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilecek olan Expo Real Fuarı’nda dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılara ve profesyonellere Türkiye’deki gayrimenkul pazarını ve fırsatları anlatacak...

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Walter Godina'nın Alanya'daki evi kamulaştırılıyor!

Walter Godina'nın kamulaştırılmasına karar verilen evi ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın talebine göre Kıymet Takdir Komisyonu tarafından oluşturuldu.

Alanya'da Walter Godina'ya ait ev 727 bin TL'ye kamulaştırılıyor!

Alanya'da yılda 2 milyona yakın ziyaret alan Alanya Kalesi’nin Ehmedek bölgesinde Avusturyalı Walter Godina’ya ait evin duvarlarının hemen yanında bulunan surların yaklaşık 6 metrelik bölümü yıkıldı.

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Alanya Kalesi’nin surlarına izinsiz inşaat!

Alanya Kalesi’nin surlarının bir kısmı Avusturyalı Walter Godina’nın surların hemen yanında bulunan evinde izinsiz inşaat nedeniyle yıkıldı.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier kira artışı sorunlarına değindi!

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, kentlerdeki kira artışları ve eğitim sorunlarına da değinerek, bu sorunlara birlikte ortak çözümler üretilebileceğini sözlerine ekledi. 

Walter's Coffee Roastery yeni şubesini Emaar Square'da açtı!

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Nila Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nila Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Erwin Karş Eschbach ve Fransk Rudlof Dıer ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkiye'nin İlk Modern Mobilyaları Walter Knoll'la hayat bulacak!

Tasarımcı ve heykeltıraş Sadi Öziş'in tasarladığı Türkiye'nin ilk modern mobilyaları Alman Walter Knoll koleksiyonunda yer alacak.

Türk tasarımı sandalyeler Alman Walter Knoll'un koleksiyonunda!

Lüks mobilya markalarını Türkiye'ye getiren Mozaik, tasarımlarıyla devleri dize getiriyor. Patron Yaman Erturan, Türk tasarımı sandalyelerin ilk kez Alman Walter Knoll'un koleksiyonuna gireceğini söyledi

Walter Dissinger: Türkiye'deki yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

Brezilya merkezli Votorantim Cimentos şirketi CEO'su Walter Dissinger, Sivas'a kuracakları 140 milyon avro değerindeki yeni çimento fabrikasının uzun vadeli Türkiye planlarının bir başlangıcı olduğunu belirtti.

Erwin Walter Graebner kim Haberi

Erwin Walter Graebner kim

İstanbul’un son 3 yılda en fazla değer kazanan yerlerinin başında Haliç bölgesi geliyor. Bölgedeki ilk uluslararası yatırımı Almanya’nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından olan Erwin Walter Graebner gerçekleştirdi. 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren Graebner, İstanbul’da yatırım yaptıkları noktayı nasıl belirlediklerini anlattı.


Almanya’nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Erwin Walter Graebner, uzun yıllar birlikte çalıştığı Türk işadamı Alaeddin Babaoğlu’nun ikna etmesi üzerine 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar verdi. Amplio Emlak Yatırım A.Ş. olarak ilk yatırımlarını Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn ile Haliç’te yapan Graebner, neden bu bölgeyi seçtiklerini yıllar sonra anlattı.



Odak Noktası Haliç

2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar vererek Amplio’yu kurduklarını belirten Graebner, yatırım yapacakları noktayı seçerken birçok detayı incelediklerinin altını çizdi.


İstanbul’un Karadeniz kıyısını 130 km., Marmara Denizi kıyısını...