25 / 04 / 2024

Eryaman Stadı ne zaman açılacak

Eryaman Stadı ne zaman açılacak

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Eryaman Stadı için geri sayım başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte yapımı devam eden Eryaman Stadını inceledi.

Eryaman Stadı tamamlanıyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Eryaman Stadı, gelecek sezon başkentli futbolseverlere hizmet verecek.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı, 28 Ocak'taki Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile açılacak!

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak Haberi

Eryaman Stadı ne zaman açılacak

Ankara'da inşaatı tamamlanan Eryaman Stadı, yarın kapılarını açacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara'nın yeni stadındaki ilk maçta MKE Ankaragücü ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. 

- Allianz Arena'yı andırıyor

Mimarisiyle Almanya'daki Allianz Arena'yı andıran Eryaman Stadı'nın temeli, 20 Nisan 2015 tarihinde atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından arsa karşılığında özel bir şirkete yaptırılan stat, 45 ay sonra taraftarların hizmetine açılacak.

Eryaman Stadı'nın ilk projesinde kapasite 18 bin olarak hesaplanırken, daha sonra bu sayı 22 bine yükseltildi. Bu revize işlemi, stadın yaklaşık 1,5 sene sonra bitmesine sebep oldu.

UEFA ve FIFA standartlarına uygun olan stadyum, 62 bin 255 metrekarelik alana inşa edildi.

- Zeminde hibrit çim de kullanıldı

Zemini ısıtmalı olan ve hibrit çim de kullanılan Eryaman Stadı, 4 kattan meydana geliyor. Statta 734 araçlık otopark, 51 loca ve 221 kişi...