19 / 04 / 2024

Erzincan belediyesi altyapı çalışmaları

Erzincan belediyesi altyapı çalışmaları

Erzincan Belediyesi tarafından 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesinin planlandığı Cansuyu projesinin 138,6 kilometresi, tamamlanırken 4 bin 800 hanenin ise abone bağlantısı yapıldı.

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Erzincan Millet Bahçesi açıldı!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Bahçesi ve Kıraathanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.

Erzincan Yeni Mahalle'de 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi Yen Mahalle'de bulunan arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhaşe 4 Eylül'de yapılacak..

Erzincan Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Erzincan'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi Yeni Mahalle'deki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Muhammen bedeli 3 milyon TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 28 Kasım'da yapılacak..

Erzincan Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi, Yeni Mahalle'deki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 3 Ekim Salı günü saat 11:00’da gerçekleşecek..

Erzincan belediyesi altyapı çalışmaları Haberi

Erzincan belediyesi altyapı çalışmaları


Erzincan Belediyesi tarafından 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesinin planlandığı Cansuyu projesinin 138,6 kilometresi, tamamlanırken 4 bin 800 hanenin ise abone bağlantısı yapıldı.


Ergenekon, Yavuz Selim Mahallelerinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanırken, Fatih, Yunus Emre, Akşemsettin, Mimar Sinan, Başbağlar, Bahçelievler ve Kazım Karabekir mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlandı. Halit Paşa, Barbaros, Atatürk, İzzet Paşa mahallelerinde ve Kırklar Caddesinde ise çalışmalar devam ediyor.Proje kapsamında elektrik, telefon hatlarının yeraltına alınması ve kablo tv, doğalgaz çalışmaları da birlikte yürütülüyor. Erzincan tarihinin en büyük projesi olarak bilinen 35 Milyon Avro bütçeli proje, Erzincan Belediyesi, Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından finanse ediliyor. Cansuyu projesi tamamlandığında su şebekesindeki yüzde 65 oranındaki kayıp Avrupa Standartlarında kabul edilen yüzde 5 seviyelerine inecek ve yıllık yaklaşık...