26 / 04 / 2024

Erzincan İnönü Mahallesi kiralık işyeri

Erzincan İnönü Mahallesi kiralık işyeri

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez'de yer alan kargir hizmet binası ve bahçeli lojmanı 3 milyon 500 bin TL bedelle 3 Eylül'de ihale ediyor...

Erzincan İliç'teki maden ocağının çevre izin ve lisans belgeleri iptal edildi!

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda Anagold Madencilik'e ait altın madeninin izinleri iptal edildiği açıklandı.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi yarın!

Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 19 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Mirgün'de 10 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi 103 Ada, 33 Parselde yer alan binayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Erzincan başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvurular 15 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Erzincan Kemah projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi'nde hayata geçireceği 94 konutun ihalesi yapıldı.

Yıldırım Çınarönü'nün geleceği masaya yatırıldı!

Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü ve Hacivat mahallelerinde yapılan imar planı değişikliği sonrası Çınarönü Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

TOKİ Erzincan Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Akyazı ve İliç'te hayata geçirdiği 351 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Sivas 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi 82 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Erzincan İnönü Mahallesi kiralık işyeri Haberi

Erzincan İnönü Mahallesi kiralık işyeri


Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Erzincan Merkez'de 3 milyon 500 bin TL bedelle kargir hizmet binası ve bahçeli lojmanı 3 Eylül 2014 tarihinde ihale ediyor. Aynı gün İnönü Mahallesi Alpaslan TÜRKEŞ Gemi İş Merkezi 1. kat 54 No’lu İşyerinin kira ihalesi de yapılacak.



İHALE


KİRALAMA VE SATIŞ İHALESİ YAPILACAKTIR


Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti İdaremize ait, İnönü Mahallesi Alpaslan TÜRKEŞ Gemi İş Merkezi 1. kat 54 No’lu İşyerinin kira ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile İl Encümenince yapılacaktır.

a - Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait üzerinde kâgir hizmet binası, lojman ve bahçe bulunan Merkez Cumhuriyet Mahallesi 46 pafta, 54 ada 24 parsel no'lu 3009,84 m2 yüzölçümlü taşınmazın satış ihalesi, 2886...