25 / 04 / 2024

Erzurum asfalt yatırımları

Erzurum asfalt yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aşkale İlçesi Yeniköy Grup yolunun 32 kilometrelik kısmında sıcak asfalt yapımı tamamlandı.

Erzurum Büyükşehir'den 332 bin 400 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kırsala 332 bin 400 ton sıcak asfalt dökecek. Son iki yılda kırsalda hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayır duasını alıyor.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

2013 yılında Sultanbeyli'ye hangi yatırımlar yapıldı?

2013 yılına dere ıslah çalışmaları, asfalt, kaldırım çalışmaları, yeni yaşam alanları, eğitim yatırımları ve gençlik merkezleri damgasını vururken devam eden projelerde büyük ölçüde tamamlanmak üzere...

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Erzurum asfalt yatırımları Haberi

Erzurum asfalt yatırımları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aşkale kırsalındaki grup ve mahalle yollarına asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aşkale İlçesi Yeniköy Grup yolunun 32 kilometrelik kısmında sıcak asfalt yapımı tamamlandı. İl merkezine 55 kilometre uzaklıkta bulunan Yeniköy, Çiftlik, Hatuncuk, Küçükova, Hacımahmut, Dereköy ve Nahiye Gölören mahallelerinin grup yoluna 64 bin ton alt temel, 60 bin ton plentmiks-temel (PMT) ve 37 bin ton da sıcak asfalt (BSK) serimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak asfalt yaptığı bu grup yolundan Aşkale nüfusunun yüzde 30’u faydalanıyor. Ayrıca Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aşkale İlçesi Güllüdere, Karahasan, Ortabahçe mahalleleri ile Koşapınar, Topalçavuş ve Saptıran grup yollarının toplam 65 kilometre ikinci kat asfalt sathi kaplamaları da tamamlandı. Hacıhamza, Kükütlü, Çatalbayır,...