20 / 04 / 2024

erzurum avm isim

erzurum avm isim

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023!

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023 haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin resmi web sitesinde paylaşılan bilgiye göre projede 4 bin 54 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Erzurum Merkez kura sonucu 1 Temmuz 2020 isim listesi!

TOKİ Erzurum Merkez kura sonucu 1 Temmuz 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Merkez kura sonucu 1 Temmuz 2020 isim listesi ve TOKİ Erzurum kura sonucu kazananlar listesi...

3 Kasım TOKİ Erzurum Malmeydanı 3. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ  tarafından hayata geçirilen 403 konuttan stoklarda kalan 102 konutun kura çekiliş dün yapıldı. İşte isim isim TOKİ Erzurum Malmeydanı 3. Etap kura sonuçları...

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Erzurum'da Özel Neş’e Erberk Anaokulu açıldı!

1984 Avrupa Güzeli (Miss Europe) seçilen Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu Erzurum şubesini açarak Forum Erzurum AVM’de imza ve söyleşi günü yaptı.

Bir gün AVM yaparsam Vahap Küçük'e danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Hüsnü Özyeğin: Birgün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

erzurum avm isim Haberi

erzurum avm isim

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı. Avrupa'da alışveriş merkezi sahipliği, geliştirme ve yöneticiliği konusunda lider kuruluşlar arasında yer alan Multi ile Qubicon şirkederinin, 2014 yılı içinde, Türkiye pazarındaki en büyük oyunculardan birini oluşturacak şekilde güçlerini birleştirmesinin ardından; portföyünde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı. Erzurum'da 2009 yılının Ekim ayından beri misafirlerine hizmet veren Erzurum Alışveriş Merkezi bundan böyle Forum Erzurum; Manisa'nın ilk alışveriş merkezi olan Magnesia Alışveriş Merkezi ise Forum Magnesia adıyla faaliyet göstermeye devam edecek. 14'ü aktif, 3'ü geliştirme aşamasındaki projesi ile Multi Turkey, sektör lideri konumuyla Türkiye'nin en büyük perakende...