19 / 04 / 2024

Erzurum Cumhuriyet Caddesi meydan

Erzurum Cumhuriyet Caddesi meydan

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

1924 Erzurum depremi Cumhuriyet tarihinin ilk yıkıcı depremiydi! 

Erzurum'da 13 Mayıs 1924, 6 Eylül 1924'te ve 13 Eylül 1924'te üç deprem meydana geldi. İlk depremde can kaybı olmadı, ikinci depremde 3 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı, üçüncü depremdeyse 214 kişi hayatını kaybetti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'ye müjdeli haberler verdi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitinginde önemli açıklamalar yaptı. 

Vakıf Katılım'ın Yalova şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Yalova Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki şubesini açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Türkiye'nin farklı noktalarında 100 şubeye ulaşıp, bin 200 çalışanı istihdam etmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Bodrum'da 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Muğla Bodrum Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuluyor..

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

İBB'den Vatan Caddesi'ndeki arsa için duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Vatan Caddesi'ndeki arsayı aldı iddialarına kurumdan tepki geldi. İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Erzurum Büyükşehir'den kentsel dönüşüm hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Mumcu Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi meydan Haberi

Erzurum Cumhuriyet Caddesi meydan


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor. Söz konusu çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi tarafında bulunan bölümüne vatandaşların daha güzel vakit geçirebileceği 385 metrekarelik alana yeni bir meydan inşa ediliyor.  Büyükşehir Belediyesi, ‘Ardgerme’ döşeme (Ardgerme; donatı çubukları yerine germe dayanımı çok yüksek olan halatların gerilerek betonarme elemanların taşıma kapasitelerini sağlayan bir yöntemdir) teknolojisiyle şehrin en işlek bölgesine modern bir peyzaj daha uyguluyor. Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan bu teknoloji sayesinde demir ve beton imalatlarından yüzde 20 tasarruf sağlanıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi bölümüne yapılan mini meydanda oturma alanları, yeşil alanlar,...