29 / 03 / 2024

Erzurum dsi tesis

Erzurum dsi tesis

Erzurum'da yatırım maliyeti 185 milyon lira olan DSİ'ye ait 33 tesisin temeli, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ tarafından atılacak.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Erzurum'da 177.5 milyon TL'ye satılık 47 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ticaret+konut, özel eğitim tesis alanı ve konut imarlı 47 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta yapılacak...

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

DSİ 11 bin 174 tesis hedefine ulaşacak!

2003-2016 arasında su ile alakalı 6 bin 446 tesisi vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2019 sonuna kadar 11 bin 174 tesis hedefine ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Erzurum'a 206 milyon liralık 24 tesis!

Erzurum'da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 132 bin 190 dekar zirai arazi suyla buluşacak.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'na sosyal tesis yapıldı!

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Amatör futbol takımlarımız bu kış maçlarda bu tesis sayesinde rahatlayacak” dedi.

Erzurum Lalezar Termal Tesis açıldı!

Pasinler yolu üzerinde 14 bin metre kare alana kurulan Lalezar Termal Tesis, hizmete başladı. 750 metre derinliğinde 56 derece ısıyla çıkan termal su, yakın zamanda fizik ve sağlık turizminde iddialı isim olacak.

Erzurum'a 185 milyon liralık 33 tesis!

Erzurum'da yatırım maliyeti 185 milyon lira olan DSİ'ye ait 33 tesisin temeli, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ tarafından atılacak.

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Erzurum dsi tesis Haberi

Erzurum dsi tesis

Erzurum'da yatırım maliyeti 185 milyon lira olan DSİ'ye ait 33 tesisin temeli, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ tarafından atılacak. Temeli atılacak tesislerle 136 bin 430 dekar zirai arazi sulu tarıma kavuşacak, 5 ilçe, 42 mahalledeki 146 bin 100 dekar arazi taşkınlardan korunacak.


DSİ 8'inci Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Ortabahçe sulama inşaatına yapılacak canlı bağlantı ile 33 tesisin temel atma törenine halkı davet etti. 18 Kasım 2002'den, 24 Ocak 2013'e kadar Sağlık Bakanı olarak görev yapan Recep Akdağ, '3 dönem kuralı' nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmedi. 1 Kasım erken genel seçimlerinde partisi tarafından yeniden Erzurum'dan birinci sıra milletvekili adayı gösterilen ve Erzurum'da 'efsane bakan' olarak isimlendirilen sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ın temelini atacağı...