24 / 04 / 2024

erzurum meydan projeleri

erzurum meydan projeleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

erzurum meydan projeleri Haberi

erzurum meydan projeleri


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor. Söz konusu çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi tarafında bulunan bölümüne vatandaşların daha güzel vakit geçirebileceği 385 metrekarelik alana yeni bir meydan inşa ediliyor.  Büyükşehir Belediyesi, ‘Ardgerme’ döşeme (Ardgerme; donatı çubukları yerine germe dayanımı çok yüksek olan halatların gerilerek betonarme elemanların taşıma kapasitelerini sağlayan bir yöntemdir) teknolojisiyle şehrin en işlek bölgesine modern bir peyzaj daha uyguluyor. Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan bu teknoloji sayesinde demir ve beton imalatlarından yüzde 20 tasarruf sağlanıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi bölümüne yapılan mini meydanda oturma alanları, yeşil alanlar,...