19 / 04 / 2024

Erzurum yatırımları 2017

Erzurum yatırımları 2017

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Erzurum yatırımları 2017 Haberi

Erzurum yatırımları 2017


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım ve proje değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya yönetici, ilçe sorumluları, endeks okuma ve kesme bağlama birimi çalışanları katıldı. ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, toplantıda il ve ilçelerde sürdürülen altyapı yatırımları ve projelerin fiziki gerçekleşme oranlarını değerlendirdi. İçme suyu, kanalizasyon, abone ve kaçak su tüketimi çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, çalışma verimliliğin arttırılması, maliyetlerin düşürülmesi konuşuldu. 2017’deki projelerin değerlendirildiği programda, sahada görülen problemlerin çözümü içinde istişare yapıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Zorlu geçen kış mevsiminde ESKİ personelinin her zaman hali hazırda ve görevinin başında olmasından dolayı vatandaşlardan gelen taleplere anında müdahale edildi. Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendinin direktifte bulunduğu...