25 / 04 / 2024

erzurum yol yatırımları

erzurum yol yatırımları

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Erzurum Şehzade Sokağı Tortum Yolu'na bağlanıyor!

Erzurum'daki Şehzade Sokağı’nı Tortum Yolu’na bağlayacak olan yeni bağlantı yolu, 1985 metre uzunlukta, 35 metre genişliğinde yapılıyor.

Erzurum Oltu'da yeni yollar açılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu'da ağır kış şartları ve çetin arazi koşullarına rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hava şartlarına aldırmadan kırsalda yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çat ilçe kırsalında kar-kış demeden güvenli bir ulaşım için yol yapım çalışmasına devam ediyor.

Erzurum Olur'un yolları genişletiliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor.

Erzurum'un yol standartları yükseliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsalda yol standartlarını yükseltiyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Horasan ilçesi Velibaba-Şeyhyusuf-Kemerli grup yolunda 10 kilometre yol standartlarını yükseltme çalışması gerçekleştirdi.

Erzurum'un 400 noktasında yatırım hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı öncesi ilçelere çıkarma yaparak yerleşim yerlerindeki yatırımları denetliyor.

Erzurum Hınıs'ın yolları yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ilçede çalışma seferberliği başlatan Büyükşehir’in ekipleri, erenler diyarını güzelleştirmek için canla başla görev yapıyor.

Erzurum Büyükşehir'den 332 bin 400 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kırsala 332 bin 400 ton sıcak asfalt dökecek. Son iki yılda kırsalda hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayır duasını alıyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

erzurum yol yatırımları Haberi

erzurum yol yatırımları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni yaptığı bağlantı yoluyla Çat yolu üzerindeki TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara başladı. 35 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda yapılan yolla Çat yolu Yıldızkent’e bağlanacak. Araç sürücüleri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz. Çat yolu TOKİ mevkiinden Yıldızkent ve Yenişehir’e geçmek bir hayli zaman alıyordu. Şimdi yapılan yeni bağlantı yolu ile söz konusu iki mevkiye gidiş ve gelişler daha kısa sürede gerçekleşecek. Başkanımıza söz konusu hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.



Erzurum Büyükşehir...