24 / 04 / 2024

Esalba metal ankastre ocak

Esalba metal ankastre ocak

Genel Müdür Şadan Aktaş, beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine yan sanayici.olarak çalışan firmalarının, mevcut makine parkına yaptığı küçük eklemelerle ankastre ocak üretmeye başladığını söyledi.

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Asena Bıyıkoğlu tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Seyna Gayrimenkul Matbaacılık Turizm Nakliye Metal ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyna Gayrimenkul Matbaacılık Turizm Nakliye Metal ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şengül Tarakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Metal Gayrimenkul'ün Tahsisli Sermaye Artırımı Talebi olumlu karşılandı!

Metal Gayrimenkul bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Tahsisli Sermaye Artırımı Talebi için SPK'ya başvurduğunu bildirdi. Metal Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı KoruFlorya fiyat!

Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı Koru Florya fiyat listesi 1 milyon 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Koru Florya Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Haziran ayı içerisinde yapılıyor...

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Mehmet Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Tasarımlar Geri Dönüşüm sergisi Espark AVM'de!

Otomobil atık malzemeleri, hurdaları ve plastikleri kullanılarak üretilmiş olan metal tasarımlar geri dönüşüm temalı sergi 25 Mayıs'a kadar Espark'ta gezilebilecek. Nasrettin Hoca'nın eşeği ve Metal Piyano muhteşem serginin sadece birkaç parçası.

Soylular İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylular İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Şensoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Dönence Sokak'ta kuruldu.

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah İlkhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Türbe Sokak'ta kuruldu.

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı KoruFlorya adres bilgileri!

İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa edilen Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı KoruFlorya adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Koru Florya Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 175 bin TL'den başlıyor...

Eyfel İnşaat Metal Mermer Elektrik Plastik Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel İnşaat Metal Mermer Elektrik Plastik Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Alpaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Maltepe'de kuruldu.

Siemens ankastre ile siyahın asaleti mutfağınızda!

Siemens Ev Aletleri, mutfaklarında estetikten vazgeçmeyenler için yeni siyah ankastre setini sunuyor. Siyahın gizem ve asaletini mutfaklara taşıyan ankastre set HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E siyah ocaktan oluşuyor.

Esalba metal ankastre ocak Haberi

Esalba metal ankastre ocak


Genel Müdür Şadan Aktaş, beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine yan sanayici.olarak çalışan firmalarının, mevcut makine parkına yaptığı küçük eklemelerle ankastre ocak üretmeye başladığını söyledi. 

Özellikle İtalya'daki krizin firmaları olumsuz etkilediğini belirten Aktaş, bunun da kendilerini yatırıma teşvik ettiğini vurguladı Beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine yan sanayici olarak çalışan Cerrahgil Grubu şirketlerinden Esalba, bu yıl aldığı kararla beyaz eşya sektöründe orijinal ekipman üreticisi (OEM) olarak ankastre ocak üretmeye de başladı. Firma iJk üretimini de Rusya'ya gönderdi. Beyaz eşya ve otomotiv sektörüne yönelik preslenmiş boyalı saç ürettiklerini dile getiren Esalba Metal Sanayi Genel Müdürü Şadan Aktaş, bu yıl üretimine başladıkları ocak ile ana sanayiciliğe de adım attıklarını aktardı. Aktaş, yan sanayici olarak elde ettikleri tecrübeyi iyi bir ürün üreticisi olarak da kullanmayı...