28 / 03 / 2024

esas gayrimenkul esas aeropark örnek daire

esas gayrimenkul esas aeropark örnek daire

Toplamda 42 konuttan meydana gelen ve Esas Gayrimenkul tarafından yükselen Kurtköy Esas Aeropark fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede 1+1 ve de 2+1 daireler yer alıyor...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eset Nuri Yılmaz tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından şirkete ait güncel esas sözleşme yayınlandı. Sözleşme kapsamında 6 madde değiştirildi ve tescil edildi. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirildi!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirilmiş olup, değişiklik İstanbul Ticaret Sicili tarafından tescil edildi ve 10214 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6.maddesinde değişiklik onaylandı!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesine ilişkin değişiklik metni onaylandı. 

İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin değişikliği için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul, esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin değişikliğine ilişkin uygunluk görüşü alınması için SPK'ya başvurdu.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul'ün yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan şekilde değiştirilmesi hususunda uygun görüş almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

esas gayrimenkul esas aeropark örnek daire Haberi

esas gayrimenkul esas aeropark örnek daire

Kurtköy Esas Aeropark fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inaş ediliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Kurtköy Esas Aeropark projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor.


2 bloktan oluşan Kurtköy Esas Aeropark projesinde daire büyüklükleri 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Kurtköy Esas Aeropark iletişim bilgilerine göre projeye 0216 702 17 64 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Esas Gayrimenkul Kurtköy projesinde toplamda 42 daire bulunuyor.


Esas Kurtköy Evleri 1 5bin metrekare arsa alanı üzerinde yüskeliyor. 


Kurtköy Esas Aeropark fiyat!


Kurtköy Esas Aeropark fiyat bilgisine göre projede yer alan dairelerin fiyatlarını öğrenmek için 0216 702 17 64 numaralı telefonu aramanız gerekiyor.


Kurtköy Esas Aeropark ulaşım;


Telefon:0216 702 17 64 

Web adresi: