28 / 03 / 2024

esenbahçe konutlarında ev fiyatları

esenbahçe konutlarında ev fiyatları

82 metrekareden 161 metrekareye kadar değişik büyüklükte dairelerin bulunduğu Esenbahçe Konutları'nda düzenlenen kampanya ile daireler aylık 750 YTL taksitle satılıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Nevşehir Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Ev eşyasında KDV indi, zam geldi!

Hükümet tarafından mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi ev eşyalarını zamlandırdı. Ev eşyasında fiyat 2 katına çıktı.

Avrupa Konutları Yamanevler ev fiyatları!

Haziran 2020 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Avrupa Konutları Yamanevler ev fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi yaşandı. Hofer'a devredilmesi gereken Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın satıldığı öğrenildi.

Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor!

İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları’nda açık satış dönemi devam ediyor. Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor.

Bahçeşehir Atmaca ev fiyatları!

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Atmaca ev fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede teslimlerin Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bahçeşehir Konakları ev fiyatları 2017!

Bahçeşehir Konakları ev fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeşehir Konakları'nda 60 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Başkent Emlak Konutları 2017 ev fiyatları!

202 bin metrekare alanda hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde 1+1'den 6+1'e kadar değişen daire seçenekleri bulunuyor. İşte Başkent Emlak Konutları 2017 ev fiyatları...

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları!

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları 545 bin liradan başlayarak değişiyor. Sönmezoğlu Yapı'nın projesi Güzelkent Konutları, 2017'nin ikinci yarısında tamamlanacak...

esenbahçe konutlarında ev fiyatları Haberi

esenbahçe konutlarında ev fiyatları

Önay Grup tarafından İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşaatı devam eden Esenbahçe Konutları'nda, toplam 451 konut yer alıyor. Projede 2+1 daireler 82 metrekare ile 120 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare ile 161 metrekare olarak tasarlanmış. Esenbahçe Konutları'nda 82 metrekare büyüklüğündeki konut 85 bin YTL'ye, 115 metrekare büyüklüğündekiler de 100 bin YTL'ye satılıyor. 2 etap halinde teslim edilecek Esenbahçe Konutları'nda ilk etap 2008 Eylül'de, ikinci etap ise Eylül 2009'da teslim edilecek.


Evlerin tasarımından bahçelere, çocuk oyun alanlarından spor sahalarına, fitness merkezinden kafeteryaya, yürüyüş parkurlarından göletlere kadar, konforlu ve huzurlu bir hayat için gerekli olan her ayrıntının bir arada düşünüldüğü Esenbahçe Konutları, İstanbul'un yeni yerleşim alanı Beylikdüzü'nün merkezine çok yakın bir noktada bulunuyor. Sağlık merkezi,...