25 / 04 / 2024

Esengül Civelek biyografi

Esengül Civelek biyografi

Yalova Valisi Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. Peki, Yeni Kırklareli Valisi Esengül Civelek kimdir? İşte Esengül Civelek..

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bor tarafından kuruldu.

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bal tarafından kuruldu.

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Gün ve Fatih Sural tarafından kuruldu.

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Ordu'da 2017 yatırım yılı olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, 2017 yılı için planlanan çalışma prensiplerini içeren bir toplantı düzenledi.

Kiler GYO'da yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi değişti!

Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Sedat Yıldız'ın yerine, Esengül Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı.

Makrodoor Fies Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makrodoor Fies Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esengül Bayraktar ve Güliz Figen Beyazır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Kırklareli Valisi Esengül Civelek kimdir?

Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. Peki Kırklareli'nin yeni Valisi Esengül Civelek kimdir? İşte Kırklareli Valisi Esengül Civelek...

Esengül Civelek biyografi Haberi

Esengül Civelek biyografi

Esengül Civelek kimdir?

Yalova Valisi Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. 


1958'de Aydın Nazilli'de doğdu. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesinden mezun oldu. 


1980 yılında Maliye Bakanlığı, Hazine Genel Müdürlüğü ve Milletlerarası İşbirliği Teşkilatı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Dairesi Meslek Memurluğunda göreve başladı. 


Daha sonra sırasıyla; 

- Mali İşler Uzmanı, 

Mali İşler ve Personel Grup Başkan Yardımcısı,

Mali İşler ve Personel Grup Başkan Vekili olarak Türkiye Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de 

- Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak Uluslararası Haber Ajansı A.Ş.'de 

- Eğitim Müdür Yardımcısı,

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri, 

Genel Müdürlük Müşaviri,

Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş.'de 

- 15.08.2005 - 24.05.2010 tarihleri arasında Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür olarak görev yaptı. 

- 24.05.2010 –...