29 / 03 / 2024

Esengül Civelek özgeçmiş

Esengül Civelek özgeçmiş

Yalova Valisi Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. Peki, Yeni Kırklareli Valisi Esengül Civelek kimdir? İşte Esengül Civelek..

EYT'de 2. aşama ortaya çıktı! Bağ-Kur'lulara 5 yıl erken emeklilik mi geliyor?

Geçtiğimiz sene müjdesi verilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yapılan düzenleme kapsamında 1 milyon kişinin erken emekli olmasına olanak sağlanacağı belirtildi. EYT'li olmak isteyenler de bu imkandan faydalanacaklar. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesi verilecek mi? İşte masadaki formüller...

Emekli vatandaşlar maaş iyileştirmesi beklerken Türkiye Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 29 Ekim'de bir seferlik ikramiye verilmesi de gündemde yerini alıyor. Peki, masadaki formüller neler? İşte detaylar...

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bor tarafından kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Robot süpürge almanın tam zamanı! En ucuz Roborock robot süpürge 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yardımcımız olan robot süpürgeler, son zamanlarda çok fazla araştırılıyor. Fiyatları nasıl, özellikleri yeterli mi, fiyatını hak ediyor mu, gibi sorular herkesin aklında vardır. İşte, kullananlar tarafından en çok beğenilen robot süpürgeyi araştırdık. İşte, 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Çiftçilere Tarım Kredi Kooperatifleri'nden destek müjdesi! Kredi limitleri güncelleniyor, borç faizleri siliniyor! 

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçiye sağlanan destekleri artırmak amacıyla harekete geçti. Bu kapsamda çiftçilerin borçları için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte çiftçilerin yüzünü güldüren o açıklamalar...

Tarım Kredi'den çiftçilere müjde! İcra takibi kalkıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçi desteklerini artırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca çiftçi için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte ayrıntılar...

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Kripto paralarda düşüşün devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki kripto paralarda düşüş devam edecek mi? Kripto paraları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Esengül Civelek özgeçmiş Haberi

Esengül Civelek özgeçmiş

Esengül Civelek kimdir?

Yalova Valisi Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. 


1958'de Aydın Nazilli'de doğdu. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesinden mezun oldu. 


1980 yılında Maliye Bakanlığı, Hazine Genel Müdürlüğü ve Milletlerarası İşbirliği Teşkilatı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Dairesi Meslek Memurluğunda göreve başladı. 


Daha sonra sırasıyla; 

- Mali İşler Uzmanı, 

Mali İşler ve Personel Grup Başkan Yardımcısı,

Mali İşler ve Personel Grup Başkan Vekili olarak Türkiye Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de 

- Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak Uluslararası Haber Ajansı A.Ş.'de 

- Eğitim Müdür Yardımcısı,

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri, 

Genel Müdürlük Müşaviri,

Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş.'de 

- 15.08.2005 - 24.05.2010 tarihleri arasında Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür olarak görev yaptı. 

- 24.05.2010 –...